Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: HVT1500W

Kinderen schminken

Kinderen schminken
Cursuscode: HVT1500W

Tijdens deze workshop kinderen schminken leer je de basistechnieken en enkele fijne kneepjes van het vak. Er is uitleg over het materiaal, de techniek en ook over het pedagogische aspect van de kindergrime. We oefenen op elkaar en werken met professioneel materiaal om het materiaal en de technieken onder de knie te krijgen. Er is veel ruimte voor oefening. Het gekochte basispalet met zes kleuren en sponsjes waar je mee werkt, neem je na afloop mee naar huis.

Zaterdag 6 februari 2021
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 10:00
Prijs: € 28,00 plus € 17,50 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. E. (Edith) Heemskerk

Mee te brengen door de cursist: handspiegel, handdoek, haarband en babydoekjes (billendoekjes). De overige materiaalkosten, bestaande uit het basispalet met 6 kleuren, 1 penseel en een sponsje, bedragen 17,50 en deze betaalt u (graag gepast) contant aan de docent.

10:00 - 13:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
E. (Edith) Heemskerk
E. (Edith) Heemskerk
Edith Heemskerk is werkzaam als pedagogisch medewerkster. Ze heeft de drie volledige toneelgrime cursussen gevolgd bij Faces. Edith heeft meegewerkt aan meerdere amateur-musicals en toneelproducties. Zij geeft mini workshops en heeft geschminkt bij een filmpremière, Sinterklaas-intocht, straattheater, najaarsmarkt, bedrijfsfeesten van de RABO-bank en Shell, braderieën en kinderpartijtjes.