Bestellijst

Geen bestellingen

Koken en bakken

Koken met streekproducten
Koken met streekproducten
Cursuscode: CUL0560W

Maak heerlijke gerechten met verse producten uit het Groene Hart!

Meer informatie
Dinsdag 5 maart 2019
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 33,00 plus € 11,50 materiaalkosten.
Mw. C.J.E. (Caroline) Zwaneveld
Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.
19:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
Indisch koken 1
Indisch koken 1
Cursuscode: CUL0670W

Ga op culinaire reis door Indonesië en ontdek de Indische keuken!

Meer informatie
Woensdag 27 maart 2019
3 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 71,00 plus € 37,50 materiaalkosten.
Dhr. A.M. (Ton) Martens
Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.
19:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
Paasbrunch
Paasbrunch
Cursuscode: CUL0561W

Zet een heerlijke, uitgebreide paasbrunch op tafel.

Meer informatie
Dinsdag 9 april 2019
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 33,00 plus € 11,50 materiaalkosten.
Mw. C.J.E. (Caroline) Zwaneveld
Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.
19:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
Culinaire rondreis door Midden-Amerika

Ontdek de kleurige en smaakvolle gerechten van Midden- en Zuid-Amerika.

Meer informatie
Woensdag 17 april 2019
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 33,00 plus € 15,00 materiaalkosten.
Dhr. M. (Marco) van Os, Dhr. T.J. (Tom) Verheul
Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.
19:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
Asperges
Asperges
Cursuscode: CUL0562W

Haal alles uit het aspergeseizoen met deze heerlijke recepten!

Meer informatie
Dinsdag 7 mei 2019
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 33,00 plus € 13,50 materiaalkosten.
Mw. C.J.E. (Caroline) Zwaneveld
Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.
19:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.