Bestellijst

Geen bestellingen

Koken en bakken

Authentieke Japanse keuken
Authentieke Japanse keuken
Cursuscode: CUL1079W

Ontdek de eenvoud en pure smaken van de authentieke Japanse keuken.

Meer informatie
Woensdag 16 oktober 2019
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 33,00 plus € 17,50 materiaalkosten.
Dhr. M. (Marco) van Os, Dhr. T.J. (Tom) Verheul

Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.

19:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
Vietnamese keuken: stokbrood met charsiew en kipcurrysoep

Leer nieuwe heerlijke verse Vietnamese gerechten met brood  maken!

Meer informatie
Maandag 28 oktober 2019
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 33,00 plus € 14,00 materiaalkosten.
Mw. T.V.V. (Tiffany) Pham

Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.

19:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
Meer over wild en gevogelte!
Meer over wild en gevogelte!
Cursuscode: CUL1056W

Tijdens deze cursus maak je kennis met snijtechnieken, smaken en bereidingswijzen van wild en gevogelte.

Meer informatie
Woensdag 30 oktober 2019
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 33,00 plus € 12,50 materiaalkosten.
Dhr. A.M. (Ton) Martens

Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.

19:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
Tapas (nieuwe recepten)
Tapas (nieuwe recepten)
Cursuscode: CUL1050W

Ontdek nog meer, nieuwe, tapasrecepten!

Meer informatie
Donderdag 31 oktober 2019
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 33,00 plus € 11,00 materiaalkosten.
Mw. M. (Majda) Roos

Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.

19:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Aanmelden wachtlijst >
Koreaanse keuken: bibimbap
Koreaanse keuken: bibimbap
Cursuscode: CUL1052W

Ga aan de slag met het populaire Koreaanse gerecht bibimbap!

Meer informatie
Maandag 18 november 2019
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 33,00 plus € 14,00 materiaalkosten.
Mw. T.V.V. (Tiffany) Pham

Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.

19:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >

Pagina's

NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.