Bestellijst

Geen bestellingen

Koken en bakken

Verrassende salades
Verrassende salades
Cursuscode: CUL1051W

Leer de lekkerste salades en dressings maken van verse ingrediënten!

Meer informatie
Donderdag 6 februari 2020
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 33,00 plus € 11,00 materiaalkosten.
Mw. M. (Majda) Roos

Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.

19:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
Mexicaanse keuken
Mexicaanse keuken
Cursuscode: CUL1081W

Leer zelf de lekkerse gerechten maken uit de Mexiaanse keuken.

Meer informatie
Woensdag 12 februari 2020
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 33,00 plus € 16,00 materiaalkosten.
Dhr. M. (Marco) van Os, Dhr. T.J. (Tom) Verheul

Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.

19:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
Hapjes lekker anders
Hapjes lekker anders
Cursuscode: CUL1176B

Hapjes lekker "anders" maken voor een gezellige avond thuis!

Meer informatie
Woensdag 19 februari 2020
1 workshop van 2,5 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 30,00 plus € 12,50 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. C.G.M. (Corry) Holierook-Mouris

De ingrediëntkosten bedragen 12,50 euro en dienen aan de docent (het liefst gepast) betaald te worden.


Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.

19:30 - 22:00
Locatie: Het Evertshuis (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
Lekker koolhydraatarm koken
Lekker koolhydraatarm koken
Cursuscode: CUL1061W

Ga aan de slag met verschillende smaakvolle koolhydraatarme gerechten.

Meer informatie
Dinsdag 3 maart 2020
2 lessen van 3 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 59,00 plus € 25,00 materiaalkosten.
Mw. C.J.E. (Caroline) Zwaneveld

Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.

19:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
Kaas, en alles wat je er altijd al van wilde weten

Lezing over de wereld van kaas. Leer verschillende kazen en hun geschiedenis kennen.

Meer informatie
Woensdag 4 maart 2020
1 lezing van 1,5 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 15,00
Dhr. (Jos) van Riet
19:00 - 20:30
Locatie: Het Kaaspakhuis (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >

Pagina's

NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.