Bestellijst

Geen bestellingen

Koken en bakken

Kerstdiner
Kerstdiner
Cursuscode: CUL0586W

Maak een heerlijk culinair kerstdiner waarmee je familie en vrienden zult verrassen!

Meer informatie
Woensdag 12 december 2018
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 33,00 plus € 17,50 materiaalkosten.
Dhr. M. (Marco) van Os, Dhr. T.J. (Tom) Verheul
Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.
19:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adres gegevens)
Kerstdiner
Kerstdiner
Cursuscode: CUL0664W

Maak een heerlijk culinair kerstdiner waarmee je familie en vrienden zult verrassen!

Meer informatie
Woensdag 19 december 2018
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 33,00 plus € 17,50 materiaalkosten.
Dhr. M. (Marco) van Os, Dhr. T.J. (Tom) Verheul
Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.
19:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
Basiskoken voor mannen (nieuwe recepten)

Ga aan de slag met simpele basisgerechten.

Meer informatie
Dinsdag 8 januari 2019
3 lessen van 3 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 79,00 plus € 34,50 materiaalkosten.
Mw. C.J.E. (Caroline) Zwaneveld
Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.
19:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
Lekkers uit zee
Lekkers uit zee
Cursuscode: CUL0602W

Leer klassieke en vernieuwende manieren om vis te bereiden.

Meer informatie
Woensdag 13 februari 2019
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 33,00 plus € 15,00 materiaalkosten.
Dhr. M. (Marco) van Os, Dhr. T.J. (Tom) Verheul
Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.
19:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
Tapas en amuses
Tapas en amuses
Cursuscode: CUL0711B

Leer vernieuwende tapas en amuses maken!

Meer informatie
Woensdag 20 februari 2019
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 25,00 plus € 11,50 materiaalkosten.
Mw. M. (Majda) Roos

Tevens mee te brengen door de cursist: mes (liefst een officemesje)en snijplank.


Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.
19:00 - 22:00
Locatie: 't Centrum (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >

Pagina's

NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.