Bestellijst

Geen bestellingen

Koken en bakken

Koken met herfstproducten
Koken met herfstproducten
Cursuscode: CUL1058W

Ga deze herfst aan de slag met heerlijke seizoensgebonden producten!

Meer informatie
Dinsdag 15 oktober 2019
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 33,00 plus € 12,50 materiaalkosten.
Mw. C.J.E. (Caroline) Zwaneveld

Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.

19:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
Authentieke Japanse keuken
Authentieke Japanse keuken
Cursuscode: CUL1079W

Ontdek de eenvoud en pure smaken van de authentieke Japanse keuken.

Meer informatie
Woensdag 16 oktober 2019
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 33,00 plus € 17,50 materiaalkosten.
Dhr. M. (Marco) van Os, Dhr. T.J. (Tom) Verheul

Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.

19:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
Vietnamese keuken: stokbrood met charsiew en kipcurrysoep

Leer nieuwe heerlijke verse Vietnamese gerechten met brood  maken!

Meer informatie
Maandag 28 oktober 2019
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 33,00 plus € 14,00 materiaalkosten.
Mw. T.V.V. (Tiffany) Pham

Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.

19:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
Meer over wild en gevogelte!
Meer over wild en gevogelte!
Cursuscode: CUL1056W

Tijdens deze cursus maak je kennis met snijtechnieken, smaken en bereidingswijzen van wild en gevogelte.

Meer informatie
Woensdag 30 oktober 2019
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 33,00 plus € 12,50 materiaalkosten.
Dhr. A.M. (Ton) Martens

Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.

19:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
Tapas (nieuwe recepten)
Tapas (nieuwe recepten)
Cursuscode: CUL1050W

Ontdek nog meer, nieuwe, tapasrecepten!

Meer informatie
Donderdag 31 oktober 2019
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 33,00 plus € 11,00 materiaalkosten.
Mw. M. (Majda) Roos

Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.

19:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >

Pagina's

NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.