Leslocaties

Leslocaties Volksuniversiteit Het Groene Hart
De lessen van Volksuniversiteit Het Groene Hart vinden plaats op vier hoofdlocaties in Bodegraven en Woerden. 
Voor sommige opleidingen huren wij een accommodatie die past bij de specifieke cursus.
Informatie over de locatie per cursus lees je bij de cursusinformatie.
 

klooster


Het Klooster - Wilhelminaweg 77, 3441 XB Woerden
Het Klooster is in 1899 gebouwd naar ontwerp van de architect J.H. Tonnaer. Het rijksmonument is aangepast met alle gemakken van de moderne tijd en biedt een sfeervolle ambiance voor cursussen, workshops en lezingen georganiseerd door de Volksuniversiteit. Je kunt makkelijk parkeren naast het gebouw.
 

rijnlandcollege


mboRijnland, Polanerbaan 15, 3447 GN Woerden
Het mboRijnland is een regionaal opleidingscentrum. Locatie Woerden is gevestigd in een modern gebouw met ruime lokalen. De lokalen bieden veel mogelijkheden die uitstekend combineren met het cursusaanbod van de Volksuniversiteit. Parkeren kan naast het gebouw.
 

everthuis


Het Evertshuis, Julianastraat 4, 2411CV Bodegraven
Het Evertshuis is een begrip in Bodegraven. Het is zowel dorpshuis als cultureel centrum. De Volksuniversiteit huurt leslocaties die qua grootte perfect passen bij het aantal cursisten. Het Evertshuis ligt op loopafstand van het treinstation. Kom je met de auto, dan kun je parkeren naast het gebouw.
 

bodegraven


't Centrum, Willemstraat 15, 2411ED  Bodegraven
Zalencentrum ’t Centrum heeft 6 vergaderzalen met een moderne uitstraling. De locatie is gelegen op loopafstand van het treinstation en ligt tegenover de parkeerplaats van het Evertshuis waardoor je makkelijk kunt parkeren.