Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen

Culinair

Je hoeft geen chef-kok te zijn om aan deze lessen deel te nemen, maar gewoon een lekkerbek met een passie voor koken! Met authentieke recepten van de docent en jouw enthousiasme maak je smakelijke gerechten die je culinaire hart sneller laten kloppen!

Het aanbod in culinaire lessen is veelzijdig. Naast koken en bakken zijn er ook lezingen en proeverijen met wijnen en dranken. Daarmee gaat er een wereld voor je open en maak je de lekkerste gerechten die je serveert met de bijpassende wijnen. Kortom, leuk, gezellig en lessen waar jij en jouw gasten veel plezier van gaan beleven!

Wat doet eten voor je lichaam? Natuurlijk weten we dat gezonde voeding zorgt voor energie en voedingsstoffen, maar wat is gezond als je zwanger bent? Of ken je de verleiding van voedsel in de supermarkt? Tijdens onze interessante lezingen krijg je antwoorden en handvatten van de experts op het gebied van voeding.

Lees meer

Heb je zin in iets nieuws op culinair gebied? Volg dan een van onze culinaire workshops en leer alles over amuses maken, fermentatie en wecken, en ontdek gerechten uit alle delen van de wereld.

Lees meer
Binnenkort: Koken & bakken
Italiaans koken 1 x op Za. 28-05-2022 10:00 - 13:00

Maak kennis met de boeiende wereld van wijnen en gedistilleerde dranken. Tijdens de workshop maak je kennis met de opmerkelijke smaaksensatie van verschillende dranken en kom je alles te weten over het productieproces.

Lees meer