Cursusnummer:
CUL4039W

Kroketten en bitterballen

Kroketten en bitterballen

Kroketten en bitterballen ... er zijn steeds meer variaties op deze typisch Nederlandse lekkernij. Wil je weten hoe je ze kunt maken? Tijdens de workshop leer je salpicon (ragout) maken, kroketten en bitterballen vormen, paneren en frituren. De juiste technieken passeren de revue. Het is niet moeilijk, maar je moet even weten hoe het werkt. We maken ze zowel met vlees als vegetarisch. Het wordt een gezellige, leerzame en smaakvolle avond.

De ingrediëntkosten zijn bij de cursusprijs inbegrepen.

  • 1 sessie van 3 uur Toon details
    • 1: donderdag 19 mrt 2026 - 19:00 – mboRijnland – S.15 keuken
  • mboRijnland Toon adres-info
  • € 46,50 Inclusief € 12,50 voor cursusmateriaal.
  • Trea Verlangen
    • Culinaire workshop(s)

      Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.

    • pen, schort, vaatdoekje, theedoek

      Mee te brengen door de cursist: pen, schort, vaatdoekje, theedoek en (afsluitbare) bakjes om de bereide gerechten mee te nemen.

Startdatum
Lesvorm