- 1 sessie van 3 uur
Toon details
- 1: donderdag 19 mrt 2026 - 19:00 – mboRijnland – S.15 keuken
- mboRijnland
Toon adres-info
- mboRijnland
Polanerbaan 15
3447 GN WOERDEN
Nederland
- € 46,50 Inclusief € 12,50 voor cursusmateriaal.
- Trea Verlangen
- Culinaire workshop(s)
- pen, schort, vaatdoekje, theedoek
Mee te brengen door de cursist: pen, schort, vaatdoekje, theedoek en (afsluitbare) bakjes om de bereide gerechten mee te nemen.
Cursusnummer:
CUL4039W
Kroketten en bitterballen

Kroketten en bitterballen ... er zijn steeds meer variaties op deze typisch Nederlandse lekkernij. Wil je weten hoe je ze kunt maken? Tijdens de workshop leer je salpicon (ragout) maken, kroketten en bitterballen vormen, paneren en frituren. De juiste technieken passeren de revue. Het is niet moeilijk, maar je moet even weten hoe het werkt. We maken ze zowel met vlees als vegetarisch. Het wordt een gezellige, leerzame en smaakvolle avond.
De ingrediëntkosten zijn bij de cursusprijs inbegrepen.
Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.