- 1 sessie van 3 uur
Toon details
- 1: woensdag 26 nov 2025 - 19:00 – mboRijnland – S.15 keuken
- mboRijnland
Toon adres-info
- mboRijnland
Polanerbaan 15
3447 GN WOERDEN
Nederland
- € 59,00 Inclusief € 25,00 voor cursusmateriaal.
- Tom Verheul, Marco van Os
- Culinaire workshop(s)
- pen, schort, vaatdoekje, theedoek
Mee te brengen door de cursist: pen, schort, vaatdoekje, theedoek en (afsluitbare) bakjes om de bereide gerechten mee te nemen.
Een culinaire reis door Oost-Europa

Duik in de rijke tradities en ambachtelijke smaken van de Oost-Europese keuken, waar generaties lang gekoesterde recepten samenkomen in hartverwarmende gerechten. In deze kookworkshop ontdek je de kenmerkende combinaties van kruiden, de robuuste bereidingswijzen en de diepgewortelde eetcultuur die deze regio zo bijzonder maken.
Van geurige soepen en smeuïge stoofschotels tot ambachtelijke deegwaren en verfijnde bijgerechten ... elke hap vertelt een verhaal van vakmanschap en traditie. De keuken van Oost-Europa staat bekend om haar balans tussen eenvoud en diepgang, waarbij elke maaltijd is doordrenkt met warmte en gastvrijheid.
Tijdens de workshop leer je niet alleen hoe je de authentieke smaken tot leven brengt, maar ook hoe je met traditionele technieken werkt om structuur en smaak optimaal te benutten. Wat we gaan maken blijft voor nu nog een geheim.
Laat je inspireren door de veelzijdigheid en rijkdom van de Oost-Europese keuken. Met authentieke bereidingswijzen en verrassende smaakcombinaties ontdek je een wereld waarin eten meer is dan voeding ... het is een beleving vol passie en traditie.
De ingrediëntkosten worden tegelijk met het cursusgeld geïncasseerd.
Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.