Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL1563W

Spaans Hablar y practicar

Spaans Hablar y practicar
Cursuscode: TAL1563W

In deze cursus Spaans oefenen we spreekvaardigheid aan de hand van concrete thema's (bijv. uit eten gaan, advertenties, actualiteiten, milieu). Daarbij besteden we aandacht aan de woordenschat en grammatica die nodig zijn om over een onderwerp te kunnen praten. Om aan deze cursus deel te kunnen nemen is minimaal ERK niveau B1 nodig. Deze cursus sluit aan op Spaans 4, maar is ook geschikt als je je kennis van het Spaans wilt opfrissen.
Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

Donderdag 8 oktober 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:50 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 270,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. drs. C.F. (Ineke) Bloem

Mee te brengen door de cursist: pen en papier. Het lesmateriaal bestaat uit fotokopieen. De kosten hiervan bedragen 5 euro. Dit betaalt u, graag gepast, aan de docent.


Wij adviseren je boeken te bestellen pas als zeker is dat de cursus definitief doorgaat.De meeste taalboeken kun je met korting bestellen bij Intertaal. Kijk hiervoor op deze pagina: https://www.vuhetgroenehart.nl/content/talen-boeken-intertaal

18:50 - 20:20
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
drs. C.F. (Ineke) Bloem
drs. C.F. (Ineke) Bloem
Ineke Bloem is al vele jaren docent Spaans. Zij heeft altijd les gegeven aan volwassenen via volksuniversiteiten, een particulier instituut en in de vorm van privélessen aan huis. Via de taal verschaft zij cursisten toegang tot een rijke cultuur en veel interessante literatuur.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.