Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL2053W

Spaans Hablar y practicar

Spaans Hablar y practicar
Cursuscode: TAL2053W

Deze cursus is geschikt voor diegenen die al een redelijke basiskennis van de Spaanse taal en grammatica hebben (presente, gerundio, perfecto,indefinido). In de les praten wij zoveel mogelijk Spaans aan de hand van allerlei thema’s. 
Als huiswerk zorgt de docent voor aanvullende grammatica oefeningen. De grammatica volgt zoveel mogelijk uit het thema. Bijvoorbeeld het laatste thema ging over gezondheid en wat iemand daarvoor kan/moet doen. Daar sluit als grammatica goed de gebiedende wijs aan. Er wordt tijd besteed aan het herhalen, het uitbreiden van de grammaticale onderwerpen aan de lees- en luistervaardigheid. Bij de spreekvaardigheid zal de nadruk liggen op het toepassen van de  taal in korte gesprekjes met elkaar. 

In deze cursus wordt naar Europees Referentiekader (ERK) niveau A2 toegewerkt. Om aan deze cursus deel te kunnen nemen, is ERK niveau A1 wenselijk.
Kijk op de website onder de tab talen voor meer informatie over ERK, de gratis taaltest en meer informatie over de taalcursussen. Heb je vragen over het niveau van de cursus neem dan contact op met onze administratie, want een taalcursus die aansluit op jouw niveau en die voldoet aan jouw verwachtingen vinden we belangrijk. Mail naar  info@vuhetgroenehart.nl

Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

Donderdag 7 oktober 2021
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:50 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. drs. C.F. (Ineke) Bloem

Mee te brengen door de cursist: pen en papier. Het lesmateriaal bestaat uit fotokopieen. De kosten hiervan bedragen 5 euro. Dit betaalt u, graag gepast, aan de docent.


Wij adviseren je de boeken pas te bestellen als zeker is dat de cursus definitief doorgaat. De taalboeken kun je met korting bestellen bij Intertaal. Klik hier voor de uitleg hoe te bestellen.

18:50 - 20:20
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
drs. C.F. (Ineke) Bloem
drs. C.F. (Ineke) Bloem
Ineke Bloem is al vele jaren docent Spaans. Zij heeft altijd les gegeven aan volwassenen via volksuniversiteiten, een particulier instituut en in de vorm van privélessen aan huis. Via de taal verschaft zij cursisten toegang tot een rijke cultuur en veel interessante literatuur.