Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL1565B

Spaans 3

Spaans 3
Cursuscode: TAL1565B

Deze cursus is een vervolg op de cursus Spaans 2 uit het vorige cursusjaar. We maken het boek Con Gusto 1 uit en gaan verder met deel 2. Je frist je kennis op en breidt deze nog verder uit. Alle vaardigheden komen aan bod en in kleine gesprekken kun je je kennis in praktijk brengen. Instromende cursisten moeten even via de administratie contact opnemen met de docent over de aan te schaffen boeken. Afhankelijk van uw voorkennis kan het zijn dat u alleen deel 2 aan hoeft te schaffen.

In deze cursus wordt naar Europees Referentiekader niveau A2 toegewerkt. Om aan deze cursus deel te kunnen nemen, heb je ERK niveau A1/A2 nodig. Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

Dinsdag 6 oktober 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 270,00
Mw. C.E. (Claudia) Cassarotti-van der Horst
Boeken: Con Gusto 2 werkboek, Con Gusto 2 tekstboek (klik hier voor meer informatie)

Mee te brengen door de cursist: cursusboek(en), pen en notitieblok en evt. woordenboek.


Wij adviseren je boeken te bestellen pas als zeker is dat de cursus definitief doorgaat.De meeste taalboeken kun je met korting bestellen bij Intertaal. Kijk hiervoor op deze pagina: https://www.vuhetgroenehart.nl/content/talen-boeken-intertaal

20:00 - 21:30
Locatie: 't Centrum (klik hier voor de adresgegevens)
Aanmelden wachtlijst >
C.E. (Claudia) Cassarotti-van der Horst
C.E. (Claudia) Cassarotti-van der Horst
Claudia Cassarotti-van der Horst is Argentijnse van geboorte, met Nederlandse roots. Intussen woont zij al enige tijd in Nederland en heeft een ruime ervaring in lesgeven in de Spaanse taal binnen het Nederlandse onderwijs.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.