Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL2052W

Spaans 3

Spaans 3
Cursuscode: TAL2052W

Alle vaardigheden komen aan bod en in levendige gesprekken kun je je kennis van deze prachtige taal in praktijk brengen. In de lessen breidt je jouw kennis over de Spaanse taal verder uit, zodat je nog beter met de Spaanse taal uit de voeten kunt en een goed gesprek voert over veel voorkomende situaties. 

In deze cursus wordt naar Europees Referentiekader (ERK) niveau A2 toegewerkt. Om aan deze cursus deel te kunnen nemen, is ERK niveau A1/A2 wenselijk.
Instromende cursisten graag via de administratie contact opnemen met de docent over de aan te schaffen boeken en het niveau.
Kijk op de website onder de tab talen voor meer informatie over ERK, de gratis taaltest en meer informatie over de taalcursussen. Heb je vragen over het niveau van de cursus neem dan contact op met onze administratie, want een taalcursus die aansluit op jouw niveau en die voldoet aan jouw verwachtingen vinden we belangrijk. Mail naar  info@vuhetgroenehart.nl

Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

Woensdag 29 september 2021
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:50 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Mw. C.E. (Claudia) Cassarotti-van der Horst
Boeken: Con Gusto 2 werkboek, Con Gusto 2 tekstboek (klik hier voor meer informatie)

Mee te brengen door de cursist: cursusboek(en), pen en notitieblok en evt. woordenboek.


Wij adviseren je de boeken pas te bestellen als zeker is dat de cursus definitief doorgaat. De taalboeken kun je met korting bestellen bij Intertaal. Klik hier voor de uitleg hoe te bestellen.

18:50 - 20:20
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
C.E. (Claudia) Cassarotti-van der Horst
C.E. (Claudia) Cassarotti-van der Horst
Claudia Cassarotti-van der Horst is Argentijnse van geboorte, met Nederlandse roots. Intussen woont zij al enige tijd in Nederland en heeft een ruime ervaring in lesgeven in de Spaanse taal binnen het Nederlandse onderwijs.