Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL1562W

Spaans 2

Spaans 2
Cursuscode: TAL1562W

Deze cursus is een vervolg op de cursus Spaans 1 van het vorige cursusjaar. Als je die cursus niet hebt gevolgd, moet je om te kunnen instromen, kennis hebben van de Spaanse taal op niveau ERK A1. Dit in overleg met de docent die te bereiken is via de administratie van de volksuniversiteit.

Je gaat verder met het lesboek 'Con Gusto 1' en afhankelijk van de vordering wordt een begin gemaakt met Con Gusto 2. Je frist je kennis op en breidt deze verder uit, zodat je nog beter met de Spaanse taal uit de voeten kunt. Alle vaardigheden komen aan bod en in kleine gesprekken kun je je kennis in praktijk brengen. Het leerboek Con Gusto 2 behoeft pas in de loop van de cursus, in overleg met de docent, te worden aangeschaft.

In deze cursus wordt naar Europees Referentiekader niveau A2 toegewerkt. Om aan deze cursus deel te kunnen nemen, heb je ERK niveau A1 nodig. Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

 

Woensdag 7 oktober 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:50 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 270,00
Mw. C.E. (Claudia) Cassarotti-van der Horst
Boeken: Con Gusto 1 tekstboek + online-mp3's, Con Gusto 1 werkboek + online-mp3 (klik hier voor meer informatie)

Mee te brengen door de cursist: cursusboek(en), pen en notitieblok en evt. woordenboek.


Wij adviseren je boeken te bestellen pas als zeker is dat de cursus definitief doorgaat.De meeste taalboeken kun je met korting bestellen bij Intertaal. Kijk hiervoor op deze pagina: https://www.vuhetgroenehart.nl/content/talen-boeken-intertaal

18:50 - 20:20
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
C.E. (Claudia) Cassarotti-van der Horst
C.E. (Claudia) Cassarotti-van der Horst
Claudia Cassarotti-van der Horst is Argentijnse van geboorte, met Nederlandse roots. Intussen woont zij al enige tijd in Nederland en heeft een ruime ervaring in lesgeven in de Spaanse taal binnen het Nederlandse onderwijs.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.