Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL2051W

Spaans 2

Spaans 2
Cursuscode: TAL2051W

Alle vaardigheden komen aan bod en in kleine gesprekken kun je je kennis van deze prachtige taal in praktijk brengen. Je gaat verder met het lesboek 'Con Gusto 1' waar we in de beginnerscursus Spaans mee zijn begonnen en afhankelijk van de vordering wordt een begin gemaakt met Con Gusto 2. Je frist je kennis op en breidt deze verder uit, zodat je nog beter met de Spaanse taal uit de voeten kunt.  Het leerboek Con Gusto 2 behoeft pas in de loop van de cursus, in overleg met de docent, te worden aangeschaft.

Kijk op de website onder de tab talen voor meer informatie over ERK, de gratis taaltest en meer informatie over de taalcursussen. Heb je vragen over het niveau van de cursus neem dan contact op met onze administratie, want een taalcursus die aansluit op jouw niveau en die voldoet aan jouw verwachtingen vinden we belangrijk. Mail naar  info@vuhetgroenehart.nl

In deze cursus wordt naar Europees Referentiekader niveau A2 toegewerkt. Om aan deze cursus deel te kunnen nemen, heb je ERK niveau A1 nodig. Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

 

Woensdag 29 september 2021
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Mw. drs. C.F. (Ineke) Bloem
Boeken: Con Gusto nieuw 1 tekstboek, Con Gusto nieuw 1 werkboek (klik hier voor meer informatie)

Mee te brengen door de cursist: cursusboek(en), pen en notitieblok en evt. woordenboek.


Wij adviseren je de boeken pas te bestellen als zeker is dat de cursus definitief doorgaat. De taalboeken kun je met korting bestellen bij Intertaal. Klik hier voor de uitleg hoe te bestellen.

20:30 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
drs. C.F. (Ineke) Bloem
drs. C.F. (Ineke) Bloem
Ineke Bloem is al vele jaren docent Spaans. Zij heeft altijd les gegeven aan volwassenen via volksuniversiteiten, een particulier instituut en in de vorm van privélessen aan huis. Via de taal verschaft zij cursisten toegang tot een rijke cultuur en veel interessante literatuur.