Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL2189W

Spaans 1

Spaans 1
Cursuscode: TAL2189W

Maak kennis met deze wereldtaal! Spaans is een van de meest gesproken talen ter wereld. Mensen spreken niet alleen Spaans in Spanje, maar ook in heel Zuid- en Midden Amerika. Leer de eerste beginselen van deze prachtige taal.Tijdens deze praktische cursus leer je gesproken Spaans in de dagelijkse situaties te begrijpen en al vlug eenvoudige gesprekken te voeren over alledaagse zaken. Met een gesprek in de Spaanse taal leer je ook de cultuur en de mensen beter kennen.Spreekvaardigheid staat centraal, maar er is ook voldoende aandacht voor luistervaardigheid, woordenschat en grammatica.
Aan het eind van de cursus kan je de taal zowel mondeling als schriftelijk gebruiken.

Om aan deze cursus deel te kunnen nemen heb je geen specifieke kennis van het Spaans nodig. 
Kijk op de website onder de tab talen voor meer informatie over ERK, de gratis taaltest en meer informatie over de taalcursussen. Heb je vragen over het niveau van de cursus neem dan contact op met onze administratie, want een taalcursus die aansluit op jouw niveau en die voldoet aan jouw verwachtingen vinden we belangrijk. Mail naar  info@vuhetgroenehart.nl

In deze cursus wordt naar Europees Referentiekader niveau A1 toegewerkt. Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

Woensdag 3 november 2021
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:50 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Mw. C.E. (Claudia) Cassarotti-van der Horst
Boeken: Con Gusto I Werkboek , Con Gusto I Tekstboek (klik hier voor meer informatie)

Mee te brengen door de cursist: cursusboek(en), pen en notitieblok en evt. woordenboek.


Wij adviseren je de boeken pas te bestellen als zeker is dat de cursus definitief doorgaat. De taalboeken kun je met korting bestellen bij Intertaal. Klik hier voor de uitleg hoe te bestellen.

18:50 - 20:20
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
C.E. (Claudia) Cassarotti-van der Horst
C.E. (Claudia) Cassarotti-van der Horst
Claudia Cassarotti-van der Horst is Argentijnse van geboorte, met Nederlandse roots. Intussen woont zij al enige tijd in Nederland en heeft een ruime ervaring in lesgeven in de Spaanse taal binnen het Nederlandse onderwijs.