Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL2186B

Spaans à la carte

Spaans à la carte
Cursuscode: TAL2186B

Lekker eten en drinken, maar ook mode, natuur en cultuur: dat is  Spanje! Deze cursus biedt de mogelijkheid om op speelse en praktische wijze kennis te maken met de Spaanse taal en cultuur en u in dagelijkse situaties te leren redden door eenvoudige conversaties uit te voeren. In de cursus wordt het boek Spaans à la carte-nieuw behandeld waarin de belangrijkste situaties aan bod komen die u kunt meemaken op vakantie in Spanje. 

In deze cursus wordt gewerkt naar het Europees referentiekader (ERK) niveau 0-A1. Kijk op de website onder talen voor meer informatie over ERK, de gratis taaltoets  en meer informatie over de taalcursussen. Heb je vragen over het niveau, neem dan contact op met onze administratie, want een taalcursus die aansluit bij jouw niveau en die voldoet aan jouw verwachtingen vinden we belangrijk. Mail naar info@vuhetgroenehart.nl

Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

Dinsdag 1 februari 2022
10 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 155,00
Mw. G.I. (Gema) Pérez-Rasilla
Boek: Spaans a la Carte nieuw (klik hier voor meer informatie)

Wij adviseren je de boeken pas te bestellen als zeker is dat de cursus definitief doorgaat. De taalboeken kun je met korting bestellen bij Intertaal. Klik hier voor de uitleg hoe te bestellen.

19:30 - 21:30
Locatie: Het Evertshuis (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
G.I. (Gema) Pérez-Rasilla
G.I. (Gema) Pérez-Rasilla
Op haar veertiende is Gema met haar ouders van Spanje naar Mexico verhuisd. Daar heeft ze haar middelbare school afgemaakt en Rechten gestudeerd. In 2000 is zij met haar gezin naar Nederland verhuisd. Sinds 2004 geeft ze privélessen Spaans één op één, aan kleine groepen en voor de Volksuniversiteit.