Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL2185W

Russisch 2

Russisch 2
Cursuscode: TAL2185W

Deze cursus laat u uw Russische taalkennis verder verbeteren, na het volgen van de cursus Russisch 1 of als u al basiskennis van het Russisch hebt. Deze cursus is voor u geschikt om uw woordenschat te vergroten en de grammatica beter eigen te maken. Er wordt toegewerkt naar ERK niveau A2/B1. Kijk op de website onder de tab talen voor meer informatie over ERK, de gratis taaltest en meer informatie over de taalcursussen.

Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis. Wil je instromen? Neem dan contact op met onze administratie, want een taalcursus die aansluit op jouw niveau en die voldoet aan jouw verwachtingen vinden we belangrijk. Mail naar info@vuhetgroenehart.nl

Maandag 27 september 2021
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Mw. mr. J.V. (Jana) Smirnova
Boeken: Ruslan Russisch tekstboek 2, Ruslan Russisch werkboek 2 (klik hier voor meer informatie)

Wij adviseren je de boeken pas te bestellen als zeker is dat de cursus definitief doorgaat. De taalboeken kun je met korting bestellen bij Intertaal. Klik hier voor de uitleg hoe te bestellen.

20:30 - 22:00
Locaties: mboRijnland, mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
mr. J.V. (Jana) Smirnova
mr. J.V. (Jana) Smirnova
Jana Smirnova is geboren en getogen in Rusland maar woont al ruim 25 jaar in Nederland. In Rusland heeft ze algemene letterkunde en Russisch voor anderstaligen gestudeerd. In Nederland heeft ze Rechten gestudeerd en werkt ze bij de overheid. Daarnaast is ze altijd bezig geweest met haar moedertaal: ze heeft veel tolk- en vertaalwerk gedaan en privéles gegeven op verschillende niveaus. Ze beleeft veel plezier aan het helpen, sturen en stimuleren van haar leerlingen.