Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL1596W

Russisch 2

Russisch 2
Cursuscode: TAL1596W

Deze cursus laat u uw Russische taalkennis verder verbeteren, na het volgen van de cursus Russisch 1 of als u al basiskennis van het Russisch hebt. Deze cursus is voor u geschikt om uw woordenschat te vergroten en de grammatica beter eigen te maken. Er wordt toegewerkt naar ERK niveau A2/B1. Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis. Wil je instromen? Neem dan contact op met onze administratie.

Dinsdag 6 oktober 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 270,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. mr. J.V. (Jana) Smirnova
Boeken: Paspoort voor Rusland 2 tekstboek, Paspoort voor Rusland 2 werkboek (klik hier voor meer informatie)

Mee te brengen door de cursist: cursusboeken, pen en papier. De kosten van de overige materiaalkosten (fotokopieen) bedragen 5 euro. Deze betaalt u (graag gepast) in de eerste les aan de docent.


Wij adviseren je boeken te bestellen pas als zeker is dat de cursus definitief doorgaat.De meeste taalboeken kun je met korting bestellen bij Intertaal. Klik hier voor uitleg hoe te bestellen.

20:30 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
mr. J.V. (Jana) Smirnova
mr. J.V. (Jana) Smirnova
Jana Smirnova is geboren en getogen in Rusland maar woont al ruim 25 jaar in Nederland. In Rusland heeft ze algemene letterkunde en Russisch voor anderstaligen gestudeerd. In Nederland heeft ze Rechten gestudeerd en werkt ze bij de overheid. Daarnaast is ze altijd bezig geweest met haar moedertaal: ze heeft veel tolk- en vertaalwerk gedaan en privéles gegeven op verschillende niveaus. Ze beleeft veel plezier aan het helpen, sturen en stimuleren van haar leerlingen.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.