Cursuscode: TAL0634W

Russisch 1/A1

Russisch 1/A1
Cursuscode: TAL0634W

Gaat u binnenkort als toerist of voor studie, stage of werk naar Rusland? Dan is deze cursus iets voor u! Maar ook voor andere geïnteresserden in de Russische taal en cultuur biedt deze cursus uitkomst. In deze beginnerscursus maakt u kennis met de Russische taal en cultuur, het alfabet en het gebruik van Russische namen. U leert eenvoudige teksten lezen en oefent in het voeren van korte gesprekken. Voor de cursus is geen voorkennis van de Russische taal vereist en de cursus is geschikt  voor iedereen die enige basiskennis van het Russisch wil opdoen.In deze cursus wordt naar Europees Referentiekader niveau A1 toegewerkt. Om aan deze cursus deel te kunnen nemen, heb je ERK niveau geen voorkennis nodig. Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

Maandag 17 september 2018
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:50 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 230,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les. Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. mr. J.V. (Jana) Smirnova
Boeken: Paspoort voor Rusland 1 Tekstboek, Paspoort voor Rusland 1 + CD (klik hier voor meer informatie)
Mee te brengen door de cursist: cursusboeken, pen en papier. De kosten van de overige materiaalkosten (fotokopieen) bedragen 5 euro. Deze betaalt u (graag gepast) in de eerste les aan de docent.
18:50 - 20:20
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
mr. J.V. (Jana) Smirnova
mr. J.V. (Jana) Smirnova
Jana Smirnova is geboren en getogen in Rusland maar is al 25 jaar woonachtig in Nederland. In Rusland heeft ze algemene letterkunde en Russisch voor anderstaligen gestudeerd. In Nederland heeft ze Rechten gestudeerd en werkt ze bij de overheid. Daarnaast is ze altijd bezig geweest met haar moedertaal: ze heeft veel tolk- en vertaalwerk gedaan en privéles gegeven op verschillende niveaus. Ze beleeft veel plezier aan het helpen, sturen en stimuleren van haar leerlingen.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.