Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL1595W

Russisch 1

Russisch 1
Cursuscode: TAL1595W

Ga je binnenkort als toerist of voor studie, stage of werk naar Rusland? Dan is deze cursus iets voor jou! Maar ook voor andere geïnteresseerden in de Russische taal en cultuur biedt deze cursus uitkomst. In deze beginnerscursus maak je kennis met het Russische alfabet, maar ook met cultuur en het gebruik van Russische namen. Na de kennis van het alfabet leer je eenvoudige teksten lezen en oefen je in het voeren van korte gesprekken. Voor de cursus is geen voorkennis van de Russische taal vereist en de cursus is geschikt  voor iedereen die enige basiskennis van het Russisch wil opdoen. In deze cursus wordt naar Europees Referentiekader niveau A1 toegewerkt. Om aan deze cursus deel te kunnen nemen, heb je volgens het ERK niveau geen voorkennis nodig. Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

Dinsdag 6 oktober 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:50 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 270,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. mr. J.V. (Jana) Smirnova
Boeken: Paspoort voor Rusland 1 Tekstboek, Paspoort voor Rusland 1 werkboek (klik hier voor meer informatie)

Mee te brengen door de cursist: cursusboeken, pen en papier. De kosten van de overige materiaalkosten (fotokopieen) bedragen 5 euro. Deze betaalt u (graag gepast) in de eerste les aan de docent.


Wij adviseren je boeken te bestellen pas als zeker is dat de cursus definitief doorgaat.De meeste taalboeken kun je met korting bestellen bij Intertaal. Klik hier voor uitleg hoe te bestellen.

18:50 - 20:20
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
mr. J.V. (Jana) Smirnova
mr. J.V. (Jana) Smirnova
Jana Smirnova is geboren en getogen in Rusland maar woont al ruim 25 jaar in Nederland. In Rusland heeft ze algemene letterkunde en Russisch voor anderstaligen gestudeerd. In Nederland heeft ze Rechten gestudeerd en werkt ze bij de overheid. Daarnaast is ze altijd bezig geweest met haar moedertaal: ze heeft veel tolk- en vertaalwerk gedaan en privéles gegeven op verschillende niveaus. Ze beleeft veel plezier aan het helpen, sturen en stimuleren van haar leerlingen.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.