Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL2184W

Russisch 1

Russisch 1
Cursuscode: TAL2184W

Ga je binnenkort als toerist of voor studie, stage of werk naar Rusland? Dan is deze cursus iets voor jou! Maar ook voor andere geïnteresseerden in de Russische taal en cultuur biedt deze cursus uitkomst. In deze beginnerscursus maak je kennis met het Russische alfabet, maar ook met cultuur en het gebruik van Russische namen. Na de kennis van het alfabet leer je eenvoudige teksten lezen en oefen je in het voeren van korte gesprekken. Voor de cursus is geen voorkennis van de Russische taal vereist en de cursus is geschikt  voor iedereen die enige basiskennis van het Russisch wil opdoen.  

Kijk op de website onder de tab talen voor meer informatie over ERK, de gratis taaltest en meer informatie over de taalcursussen. Heb je vragen over het niveau van de cursus neem dan contact op met onze administratie, want een taalcursus die aansluit op jouw niveau en die voldoet aan jouw verwachtingen vinden we belangrijk. Mail naar  info@vuhetgroenehart.nl

In deze cursus wordt naar Europees Referentiekader niveau A1 toegewerkt. Om aan deze cursus deel te kunnen nemen, heb je ERK niveau A1 nodig. Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

 

Maandag 27 september 2021
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:50 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Mw. mr. J.V. (Jana) Smirnova
Boeken: Ruslan Russisch tekstboek 1, Ruslan Russisch werkboek 1 (klik hier voor meer informatie)

Wij adviseren je de boeken pas te bestellen als zeker is dat de cursus definitief doorgaat. De taalboeken kun je met korting bestellen bij Intertaal. Klik hier voor de uitleg hoe te bestellen.

18:50 - 20:20
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
mr. J.V. (Jana) Smirnova
mr. J.V. (Jana) Smirnova
Jana Smirnova is geboren en getogen in Rusland maar woont al ruim 25 jaar in Nederland. In Rusland heeft ze algemene letterkunde en Russisch voor anderstaligen gestudeerd. In Nederland heeft ze Rechten gestudeerd en werkt ze bij de overheid. Daarnaast is ze altijd bezig geweest met haar moedertaal: ze heeft veel tolk- en vertaalwerk gedaan en privéles gegeven op verschillende niveaus. Ze beleeft veel plezier aan het helpen, sturen en stimuleren van haar leerlingen.