Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL2033W

Italiaans 7

Italiaans 7
Cursuscode: TAL2033W

Doorpakken met Italiaans! We werken aan het uitbreiden van de taalkennis door herhaling en verdere verkenning van de grammatica. Er komen veel verschillende aspecten van Italië aan bod. We werken diverse gespreksonderwerpen uit en lezen artikelen uit tijdschriften. Er komen diverse filmpjes voorbij en er wordt ook een boekje gelezen. We vertellen elkaar verhalen over onze eigen ervaringen en bespreken actuele gebeurtenissen in Italië.

In deze cursus wordt naar Europees Referentiekader (ERK) niveau B2+ toegewerkt. Om aan deze cursus deel te kunnen nemen, is ERK niveau B2 wenselijk.

Instromende cursisten moeten even via de administratie contact opnemen met de docent over de aan te schaffen boeken en het niveau.

Kijk op de website voor meer informatie over ERK, de gratis taaltest en meer informatie over de taalcursussen. Heb je vragen over het niveau van de cursus neem dan contact op met onze administratie, want een taalcursus die aansluit op jouw niveau en die voldoet aan jouw verwachtingen vinden we belangrijk. info@vuhetgroenehart.nl

Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

Donderdag 7 oktober 2021
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:50 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Mw. M.L. (Maria Luigia) D'Angelo
Boeken: Praktische grammatica Italiaans, Le parole italiane , Le Preposizioni Italiane, I come Italia B1 libro dello studente + cd audio (klik hier voor meer informatie)

De materiaalkosten voor leesboekje (nog nader te bepalen) en tijdschrift Tutti Insieme (abonnement) bedragen 13 euro en dient u gepast aan de docent te betalen. U kunt Tutti Insieme ook downloaden op: dit kan door de student worden gedownload op  https://www.merlijneducatief.nl/italiaans


Wij adviseren je de boeken pas te bestellen als zeker is dat de cursus definitief doorgaat. De taalboeken kun je met korting bestellen bij Intertaal. Klik hier voor de uitleg hoe te bestellen.

18:50 - 20:20
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M.L. (Maria Luigia) D'Angelo
M.L. (Maria Luigia) D'Angelo
Maria Luigia d'Angelo is voor de Volksuniversiteit een nieuwe docent met Italiaanse roots. Ze woont inmiddels 12 jaar in Nederland en heeft in Italië lesgegeven als maestra.