Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL1582W

Italiaans 7

Italiaans 7
Cursuscode: TAL1582W

Doorpakken met Italiaans! We werken aan het uitbreiden van de taalkennis door herhaling en verdere verkenning van de grammatica. Er komen veel verschillende aspecten van Italië aan bod. We werken diverse gespreksonderwerpen uit en lezen artikelen uit tijdschriften. Er komen diverse filmpjes voorbij en er wordt ook een boekje gelezen. We vertellen elkaar verhalen over onze eigen ervaringen en bespreken actuele gebeurtenissen in Italië.

Deze cursus is alleen toegankelijk voor die cursisten die Italiaans 6 hebben gevolgd.

Donderdag 8 oktober 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:50 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 270,00 plus € 13,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. M.L. (Maria Luigia) D'Angelo
Boeken: Praktische grammatica Italiaans, Le parole italiane , Le Preposizioni Italiane, I come Italia B1 libro dello studente + cd audio (klik hier voor meer informatie)

De materiaalkosten voor leesboekje (nog nader te bepalen) en tijdschrift Tutti Insieme (abonnement) bedragen 13 euro en dient u gepast aan de docent te betalen. U kunt Tutti Insieme ook downloaden op: dit kan door de student worden gedownload op  https://www.merlijneducatief.nl/italiaans


Wij adviseren je boeken te bestellen pas als zeker is dat de cursus definitief doorgaat.De meeste taalboeken kun je met korting bestellen bij Intertaal. Kijk hiervoor op deze pagina: https://www.vuhetgroenehart.nl/content/talen-boeken-intertaal

18:50 - 20:20
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M.L. (Maria Luigia) D'Angelo
M.L. (Maria Luigia) D'Angelo
Maria Luigia d'Angelo is voor de Volksuniversiteit een nieuwe docent met Italiaanse roots. Ze woont inmiddels 12 jaar in Nederland en heeft in Italië lesgegeven als maestra.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.