Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL0629W

Italiaans 6/B2-C1

Italiaans 6/B2-C1
Cursuscode: TAL0629W

Het niveau van deze cursus Italiaans voor gevorderden is redelijk pittig. Er wordt hard gewerkt aan het verdiepen van de taalkennis en het bespreken van zeer diverse aspecten van Italië. Daartoe werken we extra opdrachten uit, lezen allerlei artikelen, bekijken filmpjes en vertellen elkaar verhalen. We beschrijven onze eigen ervaringen en zoeken zelfstandig achtergrondinformatie. Kortom het is een intensieve, zeer stimulerende cursus. Gevorderde instromers zijn van harte welkom en kunnen via de administratie van de volksuniversiteit contact opnemen met de docent.

In deze cursus wordt naar Europees Referentiekader niveau C1 toegewerkt. Om aan deze cursus deel te kunnen nemen, heb je ERK niveau B2 nodig. Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

    

Maandag 1 oktober 2018
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:50 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 230,00 plus € 4,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les. Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. Drs. M.C. (Marta) de Wolff
Boeken: Praktische grammatica Italiaans, Le Preposizioni Italiane, I Come Italia, aspetti di civilta italiana, Tutti Insieme (klik hier voor meer informatie)
Extra les- en oefenmateriaal bedraagt 4 euro, in de 1e les te betalen aan de docent (graag gepast).
18:50 - 20:20
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adres gegevens)
Drs. M.C. (Marta) de Wolff
Drs. M.C. (Marta) de Wolff
Drs. Marta de Wolff heeft studie- en werkervaring opgedaan aan de universiteit van Leiden, de tolk- en vertaalopleiding in Utrecht en diverse volksuniversiteiten en instituten. Zij organiseert jaarlijks een 'schoolreis' voor cursisten naar een prachtige stad als Florence, Torino, Siena of Palermo. Met de Italiaanse taal en cultuur bezig zijn maakt haar gelukkig en zij vindt het een feest om met geïnteresseerde volwassenen te werken.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.