Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL1600W

Italiaans 6 (Avanzato 2)

Italiaans 6 (Avanzato 2)
Cursuscode: TAL1600W

Doorpakken met Italiaans! We werken aan het uitbreiden van de taalkennis door herhaling en uitdieping van de grammatica. Er komen veel verschillende aspecten van Italië aan bod. Het Italiaanse nieuws, een hot item of een curiositeit wordt voorbereid en in de les besproken. De gespreksonderwerpen zijn zeer divers en onderhoudend. We lezen een tijdschrift en een boekje. We vertellen elkaar verhalen over onze eigen ervaringen. Dit is een kleine groep. Gevorderde instromers zijn van harte welkom en kunnen via de administratie van de volksuniversiteit contact opnemen met de docent omtrent het niveau.

Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

Maandag 5 oktober 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 270,00 plus € 3,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. Drs. M.C. (Marta) de Wolff
Boeken: Praktische grammatica Italiaans, Le parole italiane , Le Preposizioni Italiane, Tutti Insieme tijdschrijft (klik hier voor meer informatie)

Mee te brengen door de cursist: cursusboek(en), pen en notitieblok en evt. woordenboek.


Wij adviseren je boeken te bestellen pas als zeker is dat de cursus definitief doorgaat.De meeste taalboeken kun je met korting bestellen bij Intertaal. Klik hier voor uitleg hoe te bestellen.

20:30 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
Drs. M.C. (Marta) de Wolff
Drs. M.C. (Marta) de Wolff
Marta de Wolff heeft studie- en werkervaring opgedaan aan de Universiteit van Leiden, de tolk- en vertaalopleiding in Utrecht en diverse volksuniversiteiten en instituten. Zij organiseert jaarlijks een studiereis voor cursisten naar een prachtige stad als Florence, Urbino, Palermo of Lecce. Met de Italiaanse taal en cultuur bezig zijn, maakt haar gelukkig en zij vindt het een feest om met geïnteresseerde volwassenen te werken.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.