Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL0628W

Italiaans 5/B1-B2

Italiaans 5/B1-B2
Cursuscode: TAL0628W

Tijdens deze cursus Italiaans 5 ontdek je steeds meer van de Italiaanse taal. Er zijn nog vele grammaticale en idiomatische moeilijkheden te doorgronden! Wij doen dit met gevarieerd taalmateriaal in de vorm van speelse en serieuze oefeningen. We lezen en praten – in het Italiaans – over zeer uiteenlopende actuele en cultuurhistorische onderwerpen. We zullen met een Italiaans tijdschrift aan de slag gaan en met filmpjes werken. Er wordt ook een boekje gelezen.
Instromers zijn van harte welkom en kunnen via de administratie van de volksuniversiteit contact opnemen met de docent omtrent het niveau en eventuele aanschaf van het leerboek I Come Italia , Aspetti di civiltà italiana.

In deze cursus wordt naar Europees Referentiekader niveau B2 toegewerkt. Om aan deze cursus deel te kunnen nemen, heb je ERK niveau B1 nodig. Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

 

Maandag 1 oktober 2018
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 230,00 plus € 3,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les. Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. Drs. M.C. (Marta) de Wolff
Boeken: Le Preposizioni Italiane, Praktische grammatica Italiaans, Le parole italiane , Barocco siciliano (klik hier voor meer informatie)
Mee te brengen door de cursist: Tutti insieme (abonnement tijdschrift), 22 euro, te bestellen via info@merlijneducatief.nl Extra les- en oefenmateriaal ontvangt u via de docente. De kosten hiervan bedragen 3 euro.
20:30 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adres gegevens)
Drs. M.C. (Marta) de Wolff
Drs. M.C. (Marta) de Wolff
Drs. Marta de Wolff heeft studie- en werkervaring opgedaan aan de universiteit van Leiden, de tolk- en vertaalopleiding in Utrecht en diverse volksuniversiteiten en instituten. Zij organiseert jaarlijks een 'schoolreis' voor cursisten naar een prachtige stad als Florence, Torino, Siena of Palermo. Met de Italiaanse taal en cultuur bezig zijn maakt haar gelukkig en zij vindt het een feest om met geïnteresseerde volwassenen te werken.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.