Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL1581W

Italiaans 5 (Avanzato 1)

Italiaans 5 (Avanzato 1)
Cursuscode: TAL1581W

Laat het Italiaans je niet los en wil je je verder in de taal en cultuur verdiepen? Dan is deze cursus een prima keuze! We duiken in de grammatica met behulp van leuke én nuttige (extra) oefeningen. We werken met zeer divers taalmateriaal, filmpjes en artikelen om bekende  en nieuwe aspecten van de taal, het land en zijn inwoners te ontdekken. Er is veel aandacht voor de Italiaanse cultuur en actualiteit. Het vertellen staat centraal in de lessen. We lezen ook een boekje. Instromers zijn van harte welkom en kunnen via de administratie van de volksuniversiteit contact opnemen met de docent omtrent het niveau. Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

Woensdag 7 oktober 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:50 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 270,00
Mw. Drs. M.C. (Marta) de Wolff
Boeken: Praktische grammatica Italiaans, Le parole italiane , Tutti Insieme tijdschrijft (klik hier voor meer informatie)

Leesboekje (nog nader te bepalen) en tijdschrift Tutti insieme (abonnement tijdschrift), in totaal 35 euro.


Mee te brengen door de cursist: cursusboek(en), pen en notitieblok en evt. woordenboek.


Wij adviseren je boeken te bestellen pas als zeker is dat de cursus definitief doorgaat.De meeste taalboeken kun je met korting bestellen bij Intertaal. Klik hier voor uitleg hoe te bestellen.

18:50 - 20:20
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Aanmelden wachtlijst >
Drs. M.C. (Marta) de Wolff
Drs. M.C. (Marta) de Wolff
Marta de Wolff heeft studie- en werkervaring opgedaan aan de Universiteit van Leiden, de tolk- en vertaalopleiding in Utrecht en diverse volksuniversiteiten en instituten. Zij organiseert jaarlijks een studiereis voor cursisten naar een prachtige stad als Florence, Urbino, Palermo of Lecce. Met de Italiaanse taal en cultuur bezig zijn, maakt haar gelukkig en zij vindt het een feest om met geïnteresseerde volwassenen te werken.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.