Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL2031W

Italiaans 5 (Avanzato 1)

Italiaans 5 (Avanzato 1)
Cursuscode: TAL2031W

Laat het Italiaans je niet los en wil je je verder in de taal en cultuur verdiepen? Dan is deze cursus een prima keuze! We duiken in de grammatica met behulp van leuke én nuttige (extra) oefeningen. We werken met zeer divers taalmateriaal, filmpjes en artikelen om bekende  en nieuwe aspecten van de taal, het land en zijn inwoners te ontdekken. Er is veel aandacht voor de Italiaanse cultuur en actualiteit. Het vertellen staat centraal in de lessen. We lezen ook een boekje. 

In deze cursus wordt naar Europees Referentiekader (ERK) niveau B1 toegewerkt. Om aan deze cursus deel te kunnen nemen, is ERK niveau A2 wenselijk.

Kijk op de website voor meer informatie over ERK, de gratis taaltest en meer informatie over de taalcursussen. Heb je vragen over het niveau van de cursus neem dan contact op met onze administratie, want een taalcursus die aansluit op jouw niveau en die voldoet aan jouw verwachtingen vinden we belangrijk. info@vuhetgroenehart.nl 

Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

Woensdag 29 september 2021
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Mw. E. (Elisa) Casotto
Boek: Al Dente 2 (klik hier voor meer informatie)

Mee te brengen door de cursist: cursusboek(en), pen en notitieblok en evt. woordenboek.


Wij adviseren je de boeken pas te bestellen als zeker is dat de cursus definitief doorgaat. De taalboeken kun je met korting bestellen bij Intertaal. Klik hier voor de uitleg hoe te bestellen.

20:30 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
E. (Elisa) Casotto
E. (Elisa) Casotto
Elisa was born and raised in Italy as a native Italian speaker. She studied Italian language and literature at the University of Bologna, where later she also pursued her master’s degree in Linguistics. She received a certificate for Italian Education for Foreigners at the University of Siena. She currently lives in The Hague and works with students of various levels. She likes stimulating her students through art, music, movies, and games which usually opens interesting discussions about culture and society. She is always up for sharing risotto recipes and travel tips.