Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL0627W

Italiaans 4/B1

Italiaans 4/B1
Cursuscode: TAL0627W

Tijdens deze cursus Italiaans 4 duiken we in de grammatica met behulp van leuke én nuttige (extra) oefeningen. We werken met zeer divers taalmateriaal, filmpjes en artikelen om bekende en nieuwe aspecten van de taal, het land en haar inwoners te ontdekken. Er is veel aandacht voor de Italiaanse cultuur en actualiteit. Het vertellen – in het Italiaans – staat centraal in de lessen. We lezen ook een boekje. Instromers zijn van harte welkom en kunnen via de administratie van de volksuniversiteit contact opnemen met de docent omtrent het niveau.

In deze cursus wordt naar Europees Referentiekader niveau B1 toegewerkt. Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

Woensdag 3 oktober 2018
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:50 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 230,00 plus € 3,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les. Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. Drs. M.C. (Marta) de Wolff
Boeken: Barocco siciliano, Italia per stranieri, Praktische grammatica Italiaans, Le parole italiane (klik hier voor meer informatie)
Extra les- en oefenmateriaal bedraagt 3 euro, in de 1e les te betalen aan de docent (graag gepast).
18:50 - 20:20
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adres gegevens)
Drs. M.C. (Marta) de Wolff
Drs. M.C. (Marta) de Wolff
Drs. Marta de Wolff heeft studie- en werkervaring opgedaan aan de universiteit van Leiden, de tolk- en vertaalopleiding in Utrecht en diverse volksuniversiteiten en instituten. Zij organiseert jaarlijks een 'schoolreis' voor cursisten naar een prachtige stad als Florence, Torino, Siena of Palermo. Met de Italiaanse taal en cultuur bezig zijn maakt haar gelukkig en zij vindt het een feest om met geïnteresseerde volwassenen te werken.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.