Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL0623W

Italiaans 3/A2-B1

Italiaans 3/A2-B1
Cursuscode: TAL0623W

In deze cursus Italiaans 3 werken wij aan de uitbreiding van de kennis van de Italiaanse taal en cultuur. Daartoe verdiepen wij ons in de grammatica en het idioom. We oefenen de taalvaardigheid door het vertellen van persoonlijke verhalen en gebeurtenissen uit de Italiaanse actualiteit. We werken met allerlei tekstsoorten zoals ‘canzoni’, ‘ricette’, korte artikelen, praatplaten, filmpjes, enz. We lezen ook een boekje. Instromers zijn van harte welkom en kunnen via de administratie van de volksuniversiteit contact opnemen met de docent.

In deze cursus wordt naar Europees Referentiekader niveau A2-B1 toegewerkt. Om aan deze cursus deel te kunnen nemen, heb je ERK niveau A1/A2 nodig. Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

 

Woensdag 3 oktober 2018
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 230,00 plus € 3,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les. Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. Drs. M.C. (Marta) de Wolff
Boeken: Praktische grammatica Italiaans, Le parole italiane , Italia per stranieri, Barocco siciliano (klik hier voor meer informatie)
Extra les- en oefenmateriaal bedraagt 3 euro, in de 1e les te betalen aan de docent (graag gepast).
20:30 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adres gegevens)
Drs. M.C. (Marta) de Wolff
Drs. M.C. (Marta) de Wolff
Drs. Marta de Wolff heeft studie- en werkervaring opgedaan aan de universiteit van Leiden, de tolk- en vertaalopleiding in Utrecht en diverse volksuniversiteiten en instituten. Zij organiseert jaarlijks een 'schoolreis' voor cursisten naar een prachtige stad als Florence, Torino, Siena of Palermo. Met de Italiaanse taal en cultuur bezig zijn maakt haar gelukkig en zij vindt het een feest om met geïnteresseerde volwassenen te werken.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.