Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL2013W

Italiaans 2 (Elementare 2)

Italiaans 2 (Elementare 2)
Cursuscode: TAL2013W

Tijdens Italiaans 2 werken wij aan de uitbreiding van de kennis van de Italiaanse taal en cultuur. We verdiepen ons in de grammatica en oefenen het Italiaans met eenvoudige gesprekken, allerlei tekstsoorten zoals 'canzoni' ,'ricette', korte artikelen, foto's enzovoorts. We lezen ook korte teksten uit een boekje en perfectioneren onze uitspraak. Aan het einde van de cursus kan je een goed gesprek voeren in het Italiaans en met Italianen praten over alledaagse zaken.

In deze cursus wordt naar Europees Referentiekader (ERK) niveau A1+ toegewerkt. Om aan deze cursus deel te kunnen nemen, is ERK niveau A1 wenselijk.
Kijk op de website voor meer informatie over ERK, de gratis taaltest en meer informatie over de taalcursussen. Heb je vragen over het niveau van de cursus neem dan contact op met onze administratie, want een taalcursus die aansluit op jouw niveau en die voldoet aan jouw verwachtingen vinden we belangrijk. info@vuhetgroenehart.nl

Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

Maandag 11 oktober 2021
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:50 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Mw. A. (Antonia) Procissi
Boeken: Allegro nuovo 1 tekstboek, Allegro nuovo 1 werkboek (klik hier voor meer informatie)

Mee te brengen door de cursist: cursusboek(en), pen en notitieblok en evt. woordenboek.


Wij adviseren je de boeken pas te bestellen als zeker is dat de cursus definitief doorgaat. De taalboeken kun je met korting bestellen bij Intertaal. Klik hier voor de uitleg hoe te bestellen.

18:50 - 20:20
Locaties: mboRijnland, mboRijnland, mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
A. (Antonia) Procissi
A. (Antonia) Procissi
Antonia Procissi is een 'native' Italiaanse en woont sinds enkele jaren met haar gezin in Nederland. In Italie is zij cum laude in biologie afgestudeerd en heeft veel wetenschappelijk onderzoek gedaan. In 2018 heeft zij een cursus gedaan om les te mogen geven. In 2019 heeft Antonia een cursus Italiaans op reis verzorgd voor de VU in Alphen aan den Rijn. Antonia bezit veel humor en een aanstekelijke manier van lesgeven.