Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL0616W

Italiaans 2 (A1.2)

Italiaans 2 (A1.2)
Cursuscode: TAL0616W

Tijdens Italiaans 2 werken wij aan de uitbreiding van de kennis van de Italiaanse taal en cultuur. Daartoe verdiepen wij ons in de grammatica en oefenen het Italiaans met eenvoudige gesprekken, allerlei tekstsoorten zoals 'canzoni', 'ricette', korte artikelen, praatplaten, enzovoorts. We lezen eventueel ook een boekje.Instromers moeten beschikken over ERK niveau A1 en instroom is alleen mogelijk na overleg met de docent, te bereiken via de administratie van de volksuniversiteit.

In deze cursus wordt naar Europees Referentiekader niveau A2 toegewerkt. Om aan deze cursus deel te kunnen nemen, heb je ERK niveau A1 nodig. Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

Donderdag 20 september 2018
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 230,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. L. (Laura) Pezzoli
Boeken: Amore e cappuccino (A1), Storie per principianti - dalla A alla Z, Storie per i giorni di festa A1/A2, Nuovo Espresso 1 - Libro dello studente, Nuovo Espresso 1 - Esercizi supplementari (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adres gegevens)
L. (Laura) Pezzoli
L. (Laura) Pezzoli
Laura Pezzoli is van Italiaans-Nederlandse afkomst. Ze is opgegroeid in Italië, maar woont intussen 26 jaar in Nederland. In 2008 is ze afgestudeerd aan ITV Hogeschool voor Tolken en Vertalen, specialisatie vertalen. Sinds september 2014 geeft ze ook met veel plezier Italiaanse les bij de Chocoladefabriek in Gouda. Vertalen is een prachtig beroep, maar wel eenzaam. Daarom vindt ze lesgeven erg leuk, omdat het de kans geeft mensen te enthousiasmeren voor haar moedertaal en haar land van herkomst. Ook biedt het naast het vertalen de nodige afwisseling en menselijk contact.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.