Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL2011W

Italiaans 1 - Elementare 1

Italiaans 1 - Elementare 1
Cursuscode: TAL2011W

Hou je ook zo van ‘Bella Italia’ en wil je ook de taal leren? Met de beginnerscursus Italiaans I maak je een prima keuze. Het accent ligt op spreek- en luistervaardigheid en op het ontwikkelen van een basis woordenschat. Grammaticale onderwerpen worden uitgelegd aan de hand van praktische situaties en (luister)teksten. Hierbij komt ook de kennis van land en volk aan bod. Want met een taal leer je ook de cultuur kennen.

Tijdens de lessen wordt gebruik gemaakt van aanvullend lesmateriaal. Aan het einde van de cursus heb je een prima basiskennis van de taal en kan je diverse onderwerpen in het Italiaans onder woorden brengen, maar ook met Italianen praten over alledaagse zaken. In deze cursus wordt naar Europees Referentiekader (ERK) niveau 0-A1 toegewerkt. Om aan deze cursus deel te kunnen nemen heb je geen specifieke kennis van het Italiaans nodig.

Kijk op de website voor meer informatie over ERK, de gratis taaltest en meer informatie over de taalcursussen. Heb je vragen over het niveau van de cursus neem dan contact op met onze administratie, want een taalcursus die aansluit op jouw niveau en die voldoet aan jouw verwachtingen vinden we belangrijk. info@vuhetgroenehart.nl

 Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

Maandag 4 oktober 2021
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Mw. A. (Antonia) Procissi
Boeken: Allegro nuovo 1 tekstboek, Allegro nuovo 1 werkboek (klik hier voor meer informatie)

Mee te brengen door de cursist: cursusboek(en), pen en notitieblok en evt. woordenboek.


Wij adviseren je de boeken pas te bestellen als zeker is dat de cursus definitief doorgaat. De taalboeken kun je met korting bestellen bij Intertaal. Klik hier voor de uitleg hoe te bestellen.

20:30 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A. (Antonia) Procissi
A. (Antonia) Procissi
Antonia Procissi is een 'native' Italiaanse en woont sinds enkele jaren met haar gezin in Nederland. In Italie is zij cum laude in biologie afgestudeerd en heeft veel wetenschappelijk onderzoek gedaan. In 2018 heeft zij een cursus gedaan om les te mogen geven. In 2019 heeft Antonia een cursus Italiaans op reis verzorgd voor de VU in Alphen aan den Rijn. Antonia bezit veel humor en een aanstekelijke manier van lesgeven.