Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL2028W

Frans 6 (ERK B1)

Frans 6 (ERK B1)
Cursuscode: TAL2028W

In de cursus Frans 6 gaan we verder met de Franse taal in de praktijk. De cursus is ideaal voor degenen die zich al redelijk goed in het Frans kunnen redden, maar die hun mondelinge taalvaardigheid naar een hoger plan willen brengen. Uitdagende thema’s komen aan de orde, zoals ecologie, kunst, menselijk gedrag, gezondheid, politiek en consumptie. 

In deze cursus wordt naar Europees Referentiekader (ERK) niveau B1 toegewerkt. Instromende cursisten graag via de administratie contact opnemen met de docent over de aan te schaffen boeken en het niveau.
Kijk op de website onder de tab talen voor meer informatie over ERK, de gratis taaltest en meer informatie over de taalcursussen. Heb je vragen over het niveau van de cursus neem dan contact op met onze administratie, want een taalcursus die aansluit op jouw niveau en die voldoet aan jouw verwachtingen vinden we belangrijk. Mail naar  info@vuhetgroenehart.nl

Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

Donderdag 30 september 2021
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Dhr. drs. W.J. (Jan) Spek
Boeken: Tendances B1, livre de l'élève, Tendances B1, cahier d'activités (klik hier voor meer informatie)

Mee te brengen door de cursist: pen, notitieboek en tekst/werkboek.


Wij adviseren je de boeken pas te bestellen als zeker is dat de cursus definitief doorgaat. De taalboeken kun je met korting bestellen bij Intertaal. Klik hier voor de uitleg hoe te bestellen.

20:30 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
drs. W.J. (Jan) Spek
drs. W.J. (Jan) Spek
Drs. Jan Spek studeerde Franse taal en -letterkunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na een 20-jarige loopbaan in het middelbaar onderwijs richtte hij in 2009 zijn eigen taalbureau op, Le colvert, en verzorgt sindsdien taaltrainingen Frans voor onder meer het bedrijfsleven.