Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL2027W

Frans 5

Frans 5
Cursuscode: TAL2027W

In de cursus Frans 5 gaan we verder met de Franse taal in de praktijk.  In deze cursus leer je de taal aan de hand van aansprekende onderwerpen uit het dagelijks leven, zoals feest en werk, taal en humor, maar ook actuele thema’s zoals het milieu, Europa en de multiculturele samenleving komen aan bod. Grote aandacht blijft uitgaan naar het uitbreiden van de woordenschat en het herhalen van de grammatica. Een mooie cursus voor degenen die al een aardig mondje Frans spreken, maar hun spreekvaardigheid willen vergroten. 
In deze cursus wordt naar Europees Referentiekader (ERK) niveau A2+ toegewerkt. Om aan deze cursus deel te kunnen nemen, is ERK niveau A2 wenselijk.

Kijk op de website onder de tab talen voor meer informatie over ERK, de gratis taaltest en meer informatie over de taalcursussen. Heb je vragen over het niveau van de cursus neem dan contact op met onze administratie, want een taalcursus die aansluit op jouw niveau en die voldoet aan jouw verwachtingen vinden we belangrijk. Mail naar  info@vuhetgroenehart.nl

Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

Woensdag 29 september 2021
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:50 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Dhr. drs. W.J. (Jan) Spek
Boek: Voyages 3 (klik hier voor meer informatie)

Mee te brengen door de cursist: pen, notitieboek en tekst/werkboek.


Wij adviseren je de boeken pas te bestellen als zeker is dat de cursus definitief doorgaat. De taalboeken kun je met korting bestellen bij Intertaal. Klik hier voor de uitleg hoe te bestellen.

18:50 - 20:20
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
drs. W.J. (Jan) Spek
drs. W.J. (Jan) Spek
Drs. Jan Spek studeerde Franse taal en -letterkunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na een 20-jarige loopbaan in het middelbaar onderwijs richtte hij in 2009 zijn eigen taalbureau op, Le colvert, en verzorgt sindsdien taaltrainingen Frans voor onder meer het bedrijfsleven.