Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL1603W

Frans 4

Frans 4
Cursuscode: TAL1603W

Soyez les bienvenu(e)s! Deze cursus is het vervolg op Frans 3 uit het vorige cursusjaar. We gaan verder met het boek Perspectives deel 2. Als je Frans 3 niet hebt gevolgd moet je, om deel te kunnen nemen, kennis hebben van de Franse taal op niveau ERK A2 en overlegd hebben met de docent. Deze cursus gaan we verder met deel 2 (niveau B1).

In deze cursus wordt naar Europees Referentiekader niveau B1 toegewerkt. Om aan deze cursus deel te kunnen nemen, heb je ERK niveau A2+ nodig. Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

Woensdag 7 oktober 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:50 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 270,00
Dhr. Drs. W.J. (Jan) Spek
Boeken: Voyages - nieuw 3, Perspectives -nieuw 2, tekstboek , Perspectives -nieuw 2, werkboek (klik hier voor meer informatie)

Mee te brengen door de cursist: cursusboek(en), pen en notitieblok en evt. woordenboek.


Wij adviseren je boeken te bestellen pas als zeker is dat de cursus definitief doorgaat.De meeste taalboeken kun je met korting bestellen bij Intertaal. Kijk hiervoor op deze pagina: https://www.vuhetgroenehart.nl/content/talen-boeken-intertaal

18:50 - 20:20
Locaties: mboRijnland, mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
Drs. W.J. (Jan) Spek
Drs. W.J. (Jan) Spek
Drs. Jan Spek studeerde Franse taal en -letterkunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na een 20-jarige loopbaan in het middelbaar onderwijs richtte hij in 2009 zijn eigen taalbureau op, Le colvert, en verzorgt sindsdien taaltrainingen Frans voor onder meer het bedrijfsleven.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.