Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL1602W

Frans 2

Frans 2
Cursuscode: TAL1602W

Deze cursus is het vervolg op Frans 1B uit het vorige seizoen, we maken eerst deel 1 af van Perspectives (vanaf hoofdstuk 8) en gaan dan verder met deel 2 van Perspectives. We hebben vanwege de coronacrisis deel 1 niet af kunnen maken. Frans 2 is in dit geval dus (deels) een vervolgcursus op Frans 1 van vorig seizoen. Als je Frans 1B niet hebt gevolgd moet je, om deel te kunnen nemen, kennis hebben van de Franse taal op niveau ERK A1 en overlegd hebben met de docent. Neem hiervoor contact op met onze administratie.

In deze cursus komen thema's aan bod als werk, gezondheid, reizen, woonomstandigheden, vriendschappen, herinneringen, hobby's, vrije tijd en nog veel meer. Daarnaast komen ook de andere taalvaardigheden aan bod.        

In deze cursus wordt naar Europees Referentiekader niveau A2 toegewerkt. Om aan deze cursus deel te kunnen nemen, heb je ERK niveau A1 nodig. Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

Donderdag 1 oktober 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:50 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 270,00
Dhr. drs. W.J. (Jan) Spek
Boeken: Perspectives -nieuw 2, werkboek, Perspectives -nieuw 2, tekstboek , Perspectives-nieuw 1 tekstboek, Perspectives - nieuw 1, werkboek (klik hier voor meer informatie)

Mee te brengen door de cursist: cursusboek(en), pen en notitieblok en evt. woordenboek.


Wij adviseren je boeken te bestellen pas als zeker is dat de cursus definitief doorgaat.De meeste taalboeken kun je met korting bestellen bij Intertaal. Klik hier voor uitleg hoe te bestellen.

18:50 - 20:20
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
drs. W.J. (Jan) Spek
drs. W.J. (Jan) Spek
Drs. Jan Spek studeerde Franse taal en -letterkunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na een 20-jarige loopbaan in het middelbaar onderwijs richtte hij in 2009 zijn eigen taalbureau op, Le colvert, en verzorgt sindsdien taaltrainingen Frans voor onder meer het bedrijfsleven.