Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL2025W

Frans 1

Frans 1
Cursuscode: TAL2025W

La douce France! Ben je ook zo dol op de mooie landschappen, kaas, wijn, zon en zee? Leer dan de eerste beginselen van de Franse taal! In deze praktische cursus leer je gesproken Frans in de dagelijkse situaties te begrijpen en al vlug eenvoudige gesprekken te voeren over alledaagse zaken. Met een gesprek in de Franse taal leer je ook de cultuur en de mensen beter kennen.Spreekvaardigheid staat centraal, maar er is ook voldoende aandacht voor luistervaardigheid, woordenschat en grammatica.De onderwerpen variëren van vertellen over uzelf, uw beroep en uw activiteiten tot het bezoeken van een stad en boodschappen doen. Praktisch Frans, met plezier en aandacht gegeven! 

In deze cursus wordt naar Europees Referentiekader (ERK) niveau 0-A1 toegewerkt. Om aan deze cursus deel te kunnen nemen heb je geen specifieke kennis van het Frans nodig. 

Heb je vragen over het niveau van de cursus neem dan contact op met onze administratie, want een taalcursus die aansluit op jouw niveau en die voldoet aan jouw verwachtingen vinden we belangrijk.

Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis. 

Woensdag 29 september 2021
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Dhr. drs. W.J. (Jan) Spek
Boeken: Voyages - nieuw 1 tekstboek, Voyages - nieuw 1 werkboek (klik hier voor meer informatie)

Mee te brengen door de cursist: cursusboek(en), pen en notitieblok en evt. woordenboek.


Wij adviseren je de boeken pas te bestellen als zeker is dat de cursus definitief doorgaat. De taalboeken kun je met korting bestellen bij Intertaal. Klik hier voor de uitleg hoe te bestellen.

20:30 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
drs. W.J. (Jan) Spek
drs. W.J. (Jan) Spek
Drs. Jan Spek studeerde Franse taal en -letterkunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na een 20-jarige loopbaan in het middelbaar onderwijs richtte hij in 2009 zijn eigen taalbureau op, Le colvert, en verzorgt sindsdien taaltrainingen Frans voor onder meer het bedrijfsleven.