Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL1641W

Schriftelijke correspondentie in het Engels

Schriftelijke correspondentie in het Engels
Cursuscode: TAL1641W

Wil jij graag je kennis van het Engels in een zakelijke context naar een hoger niveau tillen? Dan hebben wij enkele handige workshops voor jou! Elke workshop bestaat uit drie lessen van anderhalf uur. De workshops worden los van elkaar gegeven en zijn afzonderlijk te volgen. De cursus is zeer praktisch van opzet. Je kunt situaties uit je eigen beroepspraktijk inbrengen voor het oefenen. Bij zakelijk gebruik van het Engels is ook enige kennis van het land en de cultuur van de handelspartner van belang om het gewenste resultaat te behalen. Wij nemen dit daarom altijd op in ons lesplan. In dit eerste deel werken we aan het verbeteren van de schriftelijke correspondentie. De vervolgcursus is Presentaties geven in het Engels en de derde cursus is telefoneren en algemene gesprekken voeren op de werkplek.

Om aan deze cursus deel te kunnen nemen, heb je ERK niveau A2 nodig.  Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

Dinsdag 6 oktober 2020
3 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 40,00
Mw. drs. A.M.F.P. (Ans) van Heck
Boek: Workplace English 1 (klik hier voor meer informatie)

Mee te brengen door cursist: Pen, notitieboek, tekstboek en eventueel een laptop.


Wij adviseren je boeken te bestellen als zeker is dat de cursus definitief doorgaat.

20:30 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
drs. A.M.F.P. (Ans) van Heck
drs. A.M.F.P. (Ans) van Heck
Ans van Heck is professioneel fotograaf, 1ste graads docent Engels, tekstschrijver en beeidigd vertaler. Na een zeer gevarieerde carriere in de IT en het internationale bedrijfsleven heeft ze sinds enkele jaren haar eigen bedrijf Creative Language Solutions, een one-stop-shop voor Tekst&Beeld. Zij heeft een grote liefde voor taal en fotografie en is afgestudeerd aan de Fotovakschool in Rotterdam. Ze fotografeert al sinds haar 6e en de laatste jaren vooral als muziek- en portretfotograaf
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.