Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL2388W

English Pub Talk

English Pub Talk
Cursuscode: TAL2388W

Engels is een wereldtaal en dagelijks en op talloze manieren kom je ermee in aanraking: op school, op televisie, op vakantie of via het werk. Heel veel mensen kunnen Engels verstaan en ook lezen levert meestal weinig problemen op. Maar Engels spreken: “That’s different cook”, zou Louis van Gaal zeggen! Dit is dé gelegenheid om in een informele sfeer je kennis van het Engels toe te passen en uit te breiden. Alsof je in een Engelse pub zit, vandaar de naam Pub Talk. Gesprekken ontstaan vanzelf (of zijn door jou voorbereid); de onderwerpen variëren van eigen belevenissen, leesteksten en onderwerpen uit het nieuws tot woordspellen. De ervaren docente zal je Engels mild en met humor corrigeren met wat grammatica, woordenschat of de juiste uitspraak. Zo verbeter je jouw Engels op een leuke, gezellige manier!

In deze cursus wordt niet naar een Europees Referentiekader (ERK) niveau toegewerkt. Om aan deze cursus deel te kunnen nemen, heb je enige kennis van de Engelse taal nodig. Kijk op de website onder de tab talen voor meer informatie de gratis taaltest en meer informatie over de taalcursussen. Heb je vragen over het niveau van de cursus, neem dan contact op met onze administratie, want een taalcursus die aansluit op jouw niveau en die voldoet aan jouw verwachtingen vinden we belangrijk. Mail naar info@vuhetgroenehart.nl

Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

Dinsdag 11 oktober 2022
22 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 295,00
Mw. C.L. (Carol) van Zanten-Ferrier
20:30 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
C.L. (Carol) van Zanten-Ferrier
C.L. (Carol) van Zanten-Ferrier
Carol van Zanten-Ferrier komt uit de VS en woont al sinds 2000 in Woerden. Zij is onderwijsbevoegd en heeft in Stamford, Connecticut jaren les gegeven aan de hoogste groep van een basisschool.