Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL1529B

Engels voor Absolute beginners

Engels voor Absolute beginners
Cursuscode: TAL1529B

Absolute Beginners is een cursus Engels voor iedereen die nauwelijks tot geen voorkennis van deze taal heeft (ERK-niveau AO). In deze cursus zet u de eerste stappen om de Engelse taal onder de knie te krijgen. U leert op een actieve manier door samen met uw medecursisten veel korte gesprekjes te oefenen, ondersteund door modern, relevant studiemateriaal. Onderwerpen die aan de orde komen zijn kennismaken met iemand en uzelf voorstellen,eenvoudige vragen stellen, iets bestellen of kopen, de weg vragen, iets beschrijven, zeggen wat u leuk vindt en wat niet. Daarnaast besteden we ook aandacht aan getallen, datums en de tijd, feestdagen, seizoenen, het Engelse alfabet en de uitspraak van het Engels. De groepen zijn klein (maximaal 10 cursisten) waardoor u altijd veel persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt. Deze cursus kan een goede basis zijn om later bij Engels I in te stappen. Van de deelnemers wordt een redelijke tot goede uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal verwacht.

Dinsdag 6 oktober 2020
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 13:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 230,00
Mw. drs. A.M.F.P. (Ans) van Heck
Boek: Beeldwoordenboek Engels (klik hier voor meer informatie)

Mee te brengen door de cursist: pen en papier.


Wij adviseren je boeken te bestellen pas als zeker is dat de cursus definitief doorgaat.De meeste taalboeken kun je met korting bestellen bij Intertaal. Klik hier voor uitleg hoe te bestellen.

13:30 - 15:00
Locatie: Het Evertshuis (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
drs. A.M.F.P. (Ans) van Heck
drs. A.M.F.P. (Ans) van Heck
Ans van Heck is professioneel fotograaf, 1ste graads docent Engels, tekstschrijver en beeidigd vertaler. Na een zeer gevarieerde carriere in de IT en het internationale bedrijfsleven heeft ze sinds enkele jaren haar eigen bedrijf Creative Language Solutions, een one-stop-shop voor Tekst&Beeld. Zij heeft een grote liefde voor taal en fotografie en is afgestudeerd aan de Fotovakschool in Rotterdam. Ze fotografeert al sinds haar 6e en de laatste jaren vooral als muziek- en portretfotograaf
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.