Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL2042B

Engels - Customer communication skills

Engels - Customer communication skills
Cursuscode: TAL2042B

Deze cursus is bedoeld voor cursisten die het gebruik van hun Engels in werksituaties willen verbeteren. In de cursus komen onderwerpen aan bod om jouw zakelijk Engels te verbeteren. We letten op structuur, stijl en correct taalgebruik in e-mails, maar ook de taalkundige valkuilen in grammatica en spelling. Daarnaast is er – indien gewenst – aandacht voor telefoneren in het Engels (basisvaardigheden) en voor het verbeteren van je presentaties. Voor de oefeningen mag  je ook je eigen e-mails en/of presentaties meenemen om aan te werken.

In deze cursus wordt niet naar een Europees Referentiekader toegewerkt. Om aan deze cursus deel te kunnen nemen, is ERK niveau A1 wenselijk.

Kijk op de website voor meer informatie over ERK, de gratis taaltest en meer informatie over de taalcursussen. Heb je vragen over het niveau van de cursus neem dan contact op met onze administratie, want een taalcursus die aansluit op jouw niveau en die voldoet aan jouw verwachtingen vinden we belangrijk. info@vuhetgroenehart.nl Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.


Vrijdag 3 december 2021
5 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 15:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 62,00
Mw. drs. A.M.F.P. (Ans) van Heck
Boek: Workplace English A1-A2 (klik hier voor meer informatie)

Wij adviseren je de boeken pas te bestellen als zeker is dat de cursus definitief doorgaat. De taalboeken kun je met korting bestellen bij Intertaal. Klik hier voor de uitleg hoe te bestellen.


Mee te brengen door de cursist: cursusboek(en), pen en notitieblok en evt. woordenboek.

15:00 - 16:30
Locatie: Het Evertshuis (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
drs. A.M.F.P. (Ans) van Heck
drs. A.M.F.P. (Ans) van Heck
Ans van Heck is professioneel fotograaf, 1ste graads docent Engels, tekstschrijver en beëdigd vertaler. Na een zeer gevarieerde carrière in de IT en het internationale bedrijfsleven heeft ze sinds enkele jaren haar eigen bedrijf Creative Language Solutions, een one-stop-shop voor Tekst&Beeld. Zij heeft een grote liefde voor taal en fotografie en is afgestudeerd aan de Fotovakschool in Rotterdam. Ze fotografeert al sinds haar 6e en de laatste jaren vooral als muziek- en portretfotograaf.