Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL2038W

Engels conversatie

Engels conversatie
Cursuscode: TAL2038W

In deze cursus ontwikkel je jouw Engelse luister- en spreekvaardigheid. Ook werk je aan uitbreiding van je woordenschat door onder andere geleide oefeningen, taalspelletjes en door te praten over actuele onderwerpen. Door met de groep of een gesprekspartner te spreken, zal het steeds makkelijker gaan om de bestaande kennis van het Engels toe te passen en te verdiepen.

In deze cursus wordt naar Europees Referentiekader (ERK) niveau A2 toegewerkt. Om aan deze cursus deel te kunnen nemen, is ERK niveau A1 wenselijk.
 Kijk op de website voor meer informatie over ERK, de gratis taaltest en meer informatie over de taalcursussen. Heb je vragen over het niveau van de cursus neem dan contact op met onze administratie, want een taalcursus die aansluit op jouw niveau en die voldoet aan jouw verwachtingen vinden we belangrijk. info@vuhetgroenehart.nl

Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

Dinsdag 28 september 2021
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 225,00
Mw. C.L. (Carol) van Zanten-Ferrier
9:30 - 11:00
Locatie: Het Klooster (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
C.L. (Carol) van Zanten-Ferrier
C.L. (Carol) van Zanten-Ferrier
Carol van Zanten-Ferrier komt uit de VS en woont al sinds 2000 in Woerden. Zij is onderwijsbevoegd en heeft in Stamford, Connecticut jaren les gegeven aan de hoogste groep van een basisschool.