Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: tAL2389W

Engels - Chit chat voor beginners

Engels - Chit chat voor beginners
Cursuscode: tAL2389W

Chit chat is light informal conversation for social occasions. Chit chat zijn luchtige, informele gesprekjes voor sociale gelegenheden. Met andere woorden, gewoon lekker kletsen in het Engels. Door deze conversatiecursus Engels leer je de Engelse taal beter beheersen. Met behulp van de Engelse taal kun je met vele mensen over de gehele wereld communiceren! Dit is niet alleen handig tijdens vakanties, maar ook voor zakelijke doeleinden, studies en stages is een conversatiecursus Engels van onschatbare waarde. Onze docente geeft je in deze cursus alle gelegenheid om over diverse onderwerpen te praten.

In deze cursus wordt niet naar een Europees Referentiekader (ERK) niveau toegewerkt. Om aan deze cursus deel te kunnen nemen, is ERK niveau A1 wenselijk. Kijk op de website onder de tab talen voor meer informatie over ERK, de gratis taaltest en meer informatie over de taalcursussen. Heb je vragen over het niveau van de cursus, neem dan contact op met onze administratie, want een taalcursus die aansluit op jouw niveau en die voldoet aan jouw verwachtingen vinden we belangrijk. Mail naar info@vuhetgroenehart.nl

Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

Dinsdag 4 oktober 2022
22 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:50 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 295,00
Mw. C.L. (Carol) van Zanten-Ferrier
18:50 - 20:20
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
C.L. (Carol) van Zanten-Ferrier
C.L. (Carol) van Zanten-Ferrier
Carol van Zanten-Ferrier komt uit de VS en woont al sinds 2000 in Woerden. Zij is onderwijsbevoegd en heeft in Stamford, Connecticut jaren les gegeven aan de hoogste groep van een basisschool.