Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL1574W

Engels Cambridge vervolg

Engels Cambridge vervolg
Cursuscode: TAL1574W

Deze cursus Engels leidt op tot het examen van de Cambridge Certificate (FCE of CAE) en is het vervolg van de cursus die afgelopen jaar vroegtijdig is gestopt. Dit is een officiëel erkend certificaat van Cambridge University dat bekend staat om het hoge taalniveau; het gebruik van de Engelse taal in alledaagse situaties, privé en zakelijk. Na afloop van de cursus kun je desgewenst (is dus geen verplichting) deelnemen aan het officiële examen. Om examen te kunnen doen zijn extra kosten verschuldigd. Via het innovatieve boek en online lesmateriaal dat we gebruiken, kun je jouw vaardigheden verbeteren; ongeacht of je het examen wel of niet wilt doen.Redenen waarom je zou moeten kiezen voor Cambridge English:
1. Ontwikkelen van Engelse vaardigheden, in levensechte situaties
2. Wereldwijd erkend voor werk, immigratie en studie
3. Diverse voorbereidingsmaterialen en onderwijsondersteuning 
4. Gebaseerd op eersteklas onderzoek


In deze cursus wordt naar Europees Referentiekader niveau B2/C1 toegewerkt. Om aan deze cursus deel te kunnen nemen, heb je ERK niveau B1 nodig. Een havo/vwo diploma is gemiddeld genomen gelijk aan niveau B1. Voor een globaal beeld van jouw startniveau Engels is deze site te raadplegen:http://www.cambridgeenglish.org/test-your-english. Kies op de website "Begin Test- General English". Voor deze cursus is een hoge mate van aanwezigheid vereist en de bereidheid per week enkele uren aan het Engels te besteden.

Dinsdag 6 oktober 2020
13 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 148,00
Mw. R. (Reka) Chatterjee
Boek: Gold C1 Advanced (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
R. (Reka) Chatterjee
R. (Reka) Chatterjee
Reka Chatterjee is een Cambridge gekwalificeerde (TEFL/TESOL specialisatie Engels voor volwassenen), enthousiaste docent en taalcoach.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.