Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL0620W

Engels Cambridge 1 (FCE)/B2

Engels Cambridge 1 (FCE)/B2
Cursuscode: TAL0620W

Deze cursus Engels leidt op tot het examen van de Cambridge First Certificate (FCE). Dit is een officieel erkend certificaat van Cambridge University dat bekend staat om het hoge taalniveau; het gebruik van de Engelse taal in alledaagse situaties, privé en zakelijk. Na afloop van de cursus kun je desgewenst (is dus geen verplichting) deelnemen aan het officiële examen. Het examen bestaat uit vier onderdelen (lezen en gebruik van Engels, schrijven, spreken en luisteren) en wordt extern afgenomen. Om examen te kunnen doen zijn extra kosten (tussen de € 250 en € 300) verschuldigd. Via het innovatieve boek dat we gebruiken, kun je jouw vaardigheden verbeteren; ongeacht of je het examen wel of niet wilt doen.

In deze cursus wordt naar Europees Referentiekader niveau B2 toegewerkt. Om aan deze cursus deel te kunnen nemen, heb je ERK niveau B1 nodig. Een havo/vwo diploma is gemiddeld genomen gelijk aan niveau B1. Voor een globaal beeld van jouw startniveau Engels is deze site te raadplegen: http://www.cambridgeenglish.org/test-your-english. Kies op de website "Begin Test- General English". Voor deze cursus is een hoge mate van aanwezigheid vereist en de bereidheid per week enkele uren aan het Engels te besteden.

Donderdag 13 september 2018
30 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 340,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. R. (Reka) Chatterjee
Boek: Gold B2 First New 2018 (klik hier voor meer informatie)
Mee te brengen door de cursist: cursusboek(en), pen en papier.
20:30 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adres gegevens)
R. (Reka) Chatterjee
R. (Reka) Chatterjee
Reka Chatterjee is een Cambridge gekwalificeerde (TEFL/TESOL specialisatie Engels voor volwassenen), enthousiaste docent en taalcoach.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.