Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL0621W

Engels 3/B1

Engels 3/B1
Cursuscode: TAL0621W

Wil je jouw Engelse taalvaardigheid verbeteren en heb je al redelijk wat basiskennis, dan is deze cursus geschikt voor jou. De cursus is het vervolg op de cursus Engels 2. Als je die cursus niet hebt gevolgd moet je om in te kunnen stromen kennis hebben van de Engelse taal op niveau ERK A2. Dit na overleg met de docent die te bereiken is via de administratie van de volksuniversiteit. Je oefent de taalregels en vergroot je woordenschat door opdrachten uit het lesboek. Door de onderwerpen die in het lesboek worden behandeld en actuele onderwerpen leer je vloeiender en met meer vertrouwen Engels spreken.

In deze cursus wordt naar Europees Referentiekader niveau B1 toegewerkt. Om aan deze cursus deel te kunnen nemen, heb je ERK niveau A2 nodig. Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

Woensdag 19 september 2018
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 230,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. I.A.J. (Juda) Sieverink
Boek: Fairway 3 (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adres gegevens)
I.A.J. (Juda) Sieverink
I.A.J. (Juda) Sieverink
Juda Sieverink heeft een tweetalige opvoeding genoten en door zijn voorsprong zijn kennis van het Engels al op de middelbare school aan kunnen scherpen. Daarnaast heeft hij tussen 2013 en 2014 Engelse taal en cultuur gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Van 2014 tot 2017 studeerde hij geschiedenis aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Sinds 2017 studeert hij de master Militaire geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam. Tussen zijn studies door geeft hij reeds geruime tijd bijles in Engels en geschiedenis en is hij incidenteel werkzaam op middelbare scholen.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.