Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL2055W

Engels 3

Engels 3
Cursuscode: TAL2055W

De cursus Engels 3 is geschikt voor iedereen die ooit Engelse les heeft gevolgd en de taal al een hele tijd niet gesproken heeft. In een vertrouwd en gezellig groepje werken aan je lef om te spreken en het uitbreiden van je kennis van de taal om je beter verstaanbaar te maken in het Engels. Focus in deze cursus ligt op drie elementen: veel oefenen in de conversatie, luisteren naar Engelse teksten en het begrijpen van zinsstructuren. Hierdoor wordt het zelfvertrouwen in het mondeling Engels snel verbeterd.

In deze cursus wordt naar Europees Referentiekader (ERK) niveau A2 toegewerkt. Om aan deze cursus deel te kunnen nemen, is ERK niveau A1 wenselijk.
Kijk op de website voor meer informatie over ERK, de gratis taaltest en meer informatie over de taalcursussen. Heb je vragen over het niveau van de cursus neem dan contact op met onze administratie, want een taalcursus die aansluit op jouw niveau en die voldoet aan jouw verwachtingen vinden we belangrijk. info@vuhetgroenehart.nl 

• Enige basiskennis is vereist (niveau A1 van het Europees Referentiekader).
• https://fairway-online.nl/fairway-new-3/instaptoets/  geeft je een idee over je taalniveau.
• Er wordt gewerkt met Fairway new 3.

Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

Dinsdag 28 september 2021
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:50 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Mw. R. (Reka) Chatterjee
Boek: Fairway new 3 tekst-/werkboek (klik hier voor meer informatie)

Wij adviseren je de boeken pas te bestellen als zeker is dat de cursus definitief doorgaat. De taalboeken kun je met korting bestellen bij Intertaal. Klik hier voor de uitleg hoe te bestellen.

18:50 - 20:20
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
R. (Reka) Chatterjee
R. (Reka) Chatterjee
Reka Chatterjee is een Cambridge gekwalificeerde (TEFL/TESOL specialisatie Engels voor volwassenen), enthousiaste docent en taalcoach.