Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL2041W

Engels 2

Engels 2
Cursuscode: TAL2041W

Wil je vlotter Engels kunnen spreken, het beter verstaan en zonder problemen een kort briefje of e-mail kunnen schrijven? Dan is deze cursus iets voor jou! We gaan je grammaticale kennis uitbreiden maar vooral ook je woordenschat en natuurlijk je lees-, luister- en schrijfvaardigheden. Deze cursus is bedoeld voor degenen die Engels 1 hebben gevolgd of al enige kennis van de Engelse taal hebben. 

Cursisten worden geacht te beschikken over een computer, internet en e-mailadres in verband met huiswerkopdrachten.
In deze cursus wordt naar Europees Referentiekader (ERK) niveau A2 toegewerkt. Om aan deze cursus deel te kunnen nemen, is ERK niveau A1 wenselijk.

Kijk op de website voor meer informatie over ERK, de gratis taaltest en meer informatie over de taalcursussen. Heb je vragen over het niveau van de cursus neem dan contact op met onze administratie, want een taalcursus die aansluit op jouw niveau en die voldoet aan jouw verwachtingen vinden we belangrijk. info@vuhetgroenehart.nl 

Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

Dinsdag 28 september 2021
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:50 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Mw. drs. A.M.F.P. (Ans) van Heck
Boek: Fairway new 2 (klik hier voor meer informatie)

Mee te brengen door de cursist: cursusboek(en), pen en notitieblok en evt. woordenboek.


Wij adviseren je de boeken pas te bestellen als zeker is dat de cursus definitief doorgaat. De taalboeken kun je met korting bestellen bij Intertaal. Klik hier voor de uitleg hoe te bestellen.

18:50 - 20:20
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
drs. A.M.F.P. (Ans) van Heck
drs. A.M.F.P. (Ans) van Heck
Ans van Heck is professioneel fotograaf, 1ste graads docent Engels, tekstschrijver en beëdigd vertaler. Na een zeer gevarieerde carrière in de IT en het internationale bedrijfsleven heeft ze sinds enkele jaren haar eigen bedrijf Creative Language Solutions, een one-stop-shop voor Tekst&Beeld. Zij heeft een grote liefde voor taal en fotografie en is afgestudeerd aan de Fotovakschool in Rotterdam. Ze fotografeert al sinds haar 6e en de laatste jaren vooral als muziek- en portretfotograaf.