Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL2039B

Conversatie Engels voor Senioren (55+)

Conversatie Engels voor Senioren (55+)
Cursuscode: TAL2039B

Deze cursus is speciaal bedoeld voor senioren die Engels willen leren: voor op reis; om met anderstalige familieleden/kleinkinderen te kunnen praten; omdat de Nederlandse maatschappij aan het verengelsen is; gewoon omdat het leuk is iets nieuws te leren. De nadruk in deze cursus ligt vooral op luisteren, spreken en lezen. Grammatica komt alleen ter ondersteuning aan de orde. De onderwerpen sluiten aan bij jouw interesses en het tempo  wordt afgestemd op de groep.

De lessen worden overdag gegeven en de cursuslocatie is goed bereikbaar. Voordelen: de groep bestaat uit gelijkgestemden; het lesmateriaal wordt speciaal ontwikkeld; iets nieuws leren houdt hoofd en hart gezond; samen leren is gezellig!
In deze cursus wordt niet naar een Europees Referentiekader (ERK) niveau toegewerkt. Om aan deze cursus deel te kunnen nemen, heb je enige kennis van de Engelse taal nodig.
Kijk op de website voor meer informatie over ERK, de gratis taaltest en meer informatie over de taalcursussen. Heb je vragen over het niveau van de cursus neem dan contact op met onze administratie, want een taalcursus die aansluit op jouw niveau en die voldoet aan jouw verwachtingen vinden we belangrijk. info@vuhetgroenehart.nl

Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis. 

Dinsdag 28 september 2021
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 14:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 225,00
Mw. drs. A.M.F.P. (Ans) van Heck
14:00 - 15:30
Locatie: Het Evertshuis (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
drs. A.M.F.P. (Ans) van Heck
drs. A.M.F.P. (Ans) van Heck
Ans van Heck is professioneel fotograaf, 1ste graads docent Engels, tekstschrijver en beëdigd vertaler. Na een zeer gevarieerde carrière in de IT en het internationale bedrijfsleven heeft ze sinds enkele jaren haar eigen bedrijf Creative Language Solutions, een one-stop-shop voor Tekst&Beeld. Zij heeft een grote liefde voor taal en fotografie en is afgestudeerd aan de Fotovakschool in Rotterdam. Ze fotografeert al sinds haar 6e en de laatste jaren vooral als muziek- en portretfotograaf.