Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL2015W

Duits voor beginners

Duits voor beginners
Cursuscode: TAL2015W


Deze cursus Duits is gericht op absolute beginners, zonder voorkennis van de Duitse taal. In de les zullen we samen spreken, luisteren en uitleg krijgen. Thuis kun je oefenen met schrijven, lezen, luisteren en grammatica met behulp van het boek en de dvd's. Online kun je ook oefenen en jezelf toetsen. Passend bij dit niveau (absolute beginners) zullen de volgende onderwerpen worden behandeld: heten, thuis en op reis, eten en tijd, weekdagen, wensen en dromen, natuur en sport, wonen en leven, delen en ruilen, feesten en gasten.
In deze cursus behandelen wij "DaF leicht / Kurs- und Übungsbuch + DVD-ROM A1.1"  en "DaF leicht / Kurs- und Übungsbuch + DVD-ROM A1.2".
Als je wilt kan je m.b.v. deze link jouw instapniveau inschatten: http://einstufungstests.klett-sprachen.de/einstufung/index.php?questname=dafleicht&questclass=A1

Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

Dinsdag 5 oktober 2021
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00 plus € 2,40 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. J. (Johanna) Snieder
Boeken: Daf leicht A1.1 Kurs + Übungsbuch, DaF leicht A1.2 Kurs + Übungsbuch (klik hier voor meer informatie)

Mee te brengen door de cursist: cursusboek(en), A4 map met schrijfpapier EN om papieren materiaal toe te voegen, pen (in 2 verschillende kleuren), potlood, gum, evt. woordenboek.


Wij adviseren je de boeken pas te bestellen als zeker is dat de cursus definitief doorgaat. De taalboeken kun je met korting bestellen bij Intertaal. Klik hier voor de uitleg hoe te bestellen.

20:30 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
J. (Johanna) Snieder
J. (Johanna) Snieder
Johanna Snieder is Duitse van geboorte, maar woont al vele jaren in Nederland. In Duitsland heeft zij een vertaalstudie afgerond. In Nederland heeft zij vier jaar lesgegeven op een middelbare school en is reeds enkele jaren als docent Duits verbonden aan de volksuniversiteit. Ook heeft ze haar eigen bedrijf voor taaltrainingen en vertalen.