Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL0735W

Duits opfriscursus II

Duits opfriscursus II
Cursuscode: TAL0735W

Tijdens deze opfriscursus Duits verbeter je jouw Duitse taalkennis op het gebied van spreek-, luister- en leesvaardigheid. Je hebt in het verleden Duits geleerd (dit is geen absolute beginnerscursus), maar je loopt er nu tegenaan dat je niet alles kunt zeggen wat je wilt zeggen.
We gaan ophalen wat we al weten en kijken hoe het ook al weer zat. Waar nodig en gewenst kijken we naar grammatica. Thuis breiden we onze kennis uit door te werken aan woordenschat, oefeningen en schrijven.


Deze cursus is een vervolg op Duits opfris die heeft plaatsgevonden van september tot december 2018. In het boek zijn wij tot hoofdstuk 24 gekomen en gaan in januari door met hoofdstuk 25.
Je kunt ook via de administratie van VU Het Groene Hart contact opnemen met de docente om te overleggen of deze cursus bij jou aansluit.
Ook is het mogelijk om het lesboek in te zien via deze link direct bij de uitgever: https://www.klett-sprachen.de/daf-kompakt-neu-b1/t-1/9783126763158 (klik op "im Buch blättern" om alles te bekijken).

Maandag 21 januari 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 120,00
Mw. J. (Johanna) Snieder
Boek: DaF Kompakt Neu (klik hier voor meer informatie)

Mee te brengen door de cursist: pen, potlood, marker, map met schrijfpapier en ruimte voor kopieen, eventueel een woordenboek.

20:00 - 21:30
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adres gegevens)
J. (Johanna) Snieder
J. (Johanna) Snieder
Johanna Snieder is Duitse van geboorte, maar woont al vele jaren in Nederland. In Duitsland heeft zij een vertaalstudie afgerond. In Nederland heeft zij vier jaar lesgegeven op een middelbare school en is reeds enkele jaren als docent Duits verbonden aan de volksuniversiteit. Ook heeft ze haar eigen vertaalbedrijf.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.