Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL2018W

Duits op reis

Duits op reis
Cursuscode: TAL2018W

Als je de Duitse taal graag wat beter leert spreken voor je op vakantie gaat in een Duitstalig land dan is deze cursus iets voor jou! Het accent ligt op het spreken en aanleren van praktisch en bruikbaar Duits, zodat je boodschappen, reserveringen en eenvoudige gesprekjes in het Duits kunt voeren. Ook de zelfredzaamheid bij een bezoek aan een politiebureau, ziekenhuis en bij autopech komt aan bod. Op de camping, in het hotel en in het restaurant zal je na deze cursus zelfverzekerder op iemand afstappen en het gesprek aangaan in het Duits. 

Om aan deze cursus deel te nemen is een basale kennis van het Duits op Europees Referentiekader niveau A1 wenselijk, want als je geen enkel woord Duits spreekt, kan de cursus misschien iets te moeilijk voor je zijn. 

Kijk op de website onder de tab talen voor meer informatie over ERK, de gratis taaltest en meer informatie over de taalcursussen. Heb je vragen over het niveau van de cursus neem dan contact op met onze administratie, want een taalcursus die aansluit op jouw niveau en die voldoet aan jouw verwachtingen vinden we belangrijk. Mail naar  info@vuhetgroenehart.nl

 Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

Woensdag 2 februari 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 140,00 plus € 1,25 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. J. (Johanna) Snieder
Boek: Deutsch intensiv hören und sprechen A1 (klik hier voor meer informatie)

Mee te brengen door de cursist: cursusboek en pen en papier. 


Wij adviseren je de boeken pas te bestellen als zeker is dat de cursus definitief doorgaat. De taalboeken kun je met korting bestellen bij Intertaal. Klik hier voor de uitleg hoe te bestellen.

20:30 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
J. (Johanna) Snieder
J. (Johanna) Snieder
Johanna Snieder is Duitse van geboorte, maar woont al vele jaren in Nederland. In Duitsland heeft zij een vertaalstudie afgerond. In Nederland heeft zij vier jaar lesgegeven op een middelbare school en is reeds enkele jaren als docent Duits verbonden aan de volksuniversiteit. Ook heeft ze haar eigen bedrijf voor taaltrainingen en vertalen.