Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL1095W

Duits op reis

Duits op reis
Cursuscode: TAL1095W

Als je de Duitse taal graag wat beter leert spreken voor je op vakantie gaat in een Duitstalig land dan is deze cursus vast iets voor jou. Het accent ligt op het spreken en aanleren van praktisch en bruikbaar Duits, zodat je boodschappen, reserveringen en eenvoudige gesprekjes in het Duits kunt voeren. Ook de zelfredzaamheid bij een bezoek aan een politiebureau, ziekenhuis en bij autopech komt aan bod. Op de camping, in het hotel en in het restaurant zal je na deze cursus zelfverzekerder gaan babbelen in het Duits. 

Om aan deze cursus deel te nemen is een basale kennis van het Duits op Europees referentiekader niveau A1 vereist. Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis. Als je geen enkel woord Duits spreekt, kan de cursus zeer uitdagend voor je zijn.             

Maandag 9 maart 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 125,00
Mw. J. (Johanna) Snieder
Boek: Wat & Hoe Taalgids Duits (klik hier voor meer informatie)

Mee te brengen door de cursist: cursusboek en pen en papier. 

20:00 - 21:30
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
J. (Johanna) Snieder
J. (Johanna) Snieder
Johanna Snieder is Duitse van geboorte, maar woont al vele jaren in Nederland. In Duitsland heeft zij een vertaalstudie afgerond. In Nederland heeft zij vier jaar lesgegeven op een middelbare school en is reeds enkele jaren als docent Duits verbonden aan de volksuniversiteit. Ook heeft ze haar eigen vertaalbedrijf.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.