Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL2345W

Duits conversatie voor gevorderden

Duits conversatie voor gevorderden
Cursuscode: TAL2345W

Je kunt je in de basis al redden met je Duits, maar nu wil je de diepte in en het bijvoorbeeld eens hebben over wat jou motiveert in het leven. In de les zullen we veel praten aan de hand van onderwerpen die door de cursisten zelf gekozen worden. Je gaat ook eens een monoloog houden, je uitspraak wordt bijgeschaafd. Door de dynamiek in de groep ga je vooruit. Thuis kun je je verdiepen in wat jou persoonlijk interesseert. Kom je mee op avontuur?
Deze cursus is geschikt voor mensen die in de afgelopen paar jaar een conversatiecursus hebben gevolgd of die al een redelijke kennis hebben van de Duitse taal.

Om aan deze cursus deel te kunnen nemen, is ERK niveau A2 wenselijk. Kijk op de website onder de tab talen voor meer informatie over ERK, de gratis taaltest en meer informatie over de taalcursussen. Heb je vragen over het niveau van de cursus, neem dan contact op met onze administratie, want een taalcursus die aansluit op jouw niveau en die voldoet aan jouw verwachtingen vinden we belangrijk. Mail naar info@vuhetgroenehart.nl

Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

Dinsdag 4 oktober 2022
10 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 123,00
Mw. J. (Johanna) Snieder

Mee te brengen door de cursist: pen en papier voor eigen notities

20:30 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
J. (Johanna) Snieder
J. (Johanna) Snieder
Johanna Snieder is Duitse van geboorte, maar woont al vele jaren in Nederland. In Duitsland heeft zij een vertaalstudie afgerond. In Nederland heeft zij vier jaar lesgegeven op een middelbare school en is reeds enkele jaren als docent Duits verbonden aan de volksuniversiteit. Ook heeft ze haar eigen bedrijf voor taaltrainingen en vertalen.