Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL1093W

Duits conversatie voor beginners

Duits conversatie voor beginners
Cursuscode: TAL1093W

Leer je makkelijker uit te drukken in het Duits door groepsgesprekken en dialogen in een gezellige sfeer. We gaan het hebben over onderwerpen zoals wonen, relaties, winkelen, gezondheid, werk, vakantie, films en weer. Door te oefenen verbeter je jouw spreek- en luistervaardigheid en vergroot je jouw woordenschat. Er wordt gebruik gemaakt van het boekje "Einfach sprechen". Aan het eind zul je in staat zijn om een korte, mondelinge presentatie te houden. De voertaal tijdens de les is Duits: een basale kennis is daarom nodig.

In deze cursus wordt naar Europees Referentiekader niveau A2 toegewerkt. Om aan deze cursus deel te kunnen nemen, heb je ERK niveau A1 nodig. Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

Maandag 7 oktober 2019
10 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 110,00
Mw. J. (Johanna) Snieder
Boek: Einfach sprechen (klik hier voor meer informatie)

Mee te brengen door de cursist: Cursusboek(en), map met schrijfpapier waar ook papieren materiaal aan toegevoegd kan worden, pen en eventueel een woordenboek.

20:00 - 21:30
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
J. (Johanna) Snieder
J. (Johanna) Snieder
Johanna Snieder is Duitse van geboorte, maar woont al vele jaren in Nederland. In Duitsland heeft zij een vertaalstudie afgerond. In Nederland heeft zij vier jaar lesgegeven op een middelbare school en is reeds enkele jaren als docent Duits verbonden aan de volksuniversiteit. Ook heeft ze haar eigen vertaalbedrijf.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.