Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL2017W

Duits 2

Duits 2
Cursuscode: TAL2017W

Tijdens deze cursus werk je aan de uitbreiding van de kennis van de Duitse taal. Tijdens deze cursus verdiepen we ons in de grammatica en oefenen het Duits met eenvoudige gesprekken. Door middel van allerlei leuke projecten helpen we je de taal beter te leren en te spreken. Door deze projecten wordt grammatica spelenderwijs aangeleerd.
Tijdens de lessen wordt gebruik gemaakt van aanvullend lesmateriaal. Aan het einde van de cursus heb je nog betere kennis en inzicht in de Duitse taal. Je kan zelfstandig een gesprek voeren over alledaagse zaken in het Duits.

In deze cursus wordt naar Europees Referentiekader (ERK) niveau A2 toegewerkt. Om aan deze cursus deel te kunnen nemen, is ERK niveau A1 wenselijk.
Kijk op de website onder de tab talen voor meer informatie over ERK, de gratis taaltest en meer informatie over de taalcursussen. Heb je vragen over het niveau van de cursus neem dan contact op met onze administratie, want een taalcursus die aansluit op jouw niveau en die voldoet aan jouw verwachtingen vinden we belangrijk. Mail naar  info@vuhetgroenehart.nl
 Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

Donderdag 30 september 2021
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00 plus € 2,40 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. J. (Johanna) Snieder
Boeken: DaF leicht Kurs-und Ubungsbuch A2.1 + Dvd-rom, Daf Leicht Kurs- und Ubungsbuch A2.2 + DVD-ROM (klik hier voor meer informatie)

Mee te brengen door de cursist: cursusboek(en), A4 map met schrijfpapier EN om papieren materiaal toe te voegen, pen (in 2 verschillende kleuren), potlood, gum, evt. woordenboek.


Wij adviseren je de boeken pas te bestellen als zeker is dat de cursus definitief doorgaat. De taalboeken kun je met korting bestellen bij Intertaal. Klik hier voor de uitleg hoe te bestellen.

20:30 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
J. (Johanna) Snieder
J. (Johanna) Snieder
Johanna Snieder is Duitse van geboorte, maar woont al vele jaren in Nederland. In Duitsland heeft zij een vertaalstudie afgerond. In Nederland heeft zij vier jaar lesgegeven op een middelbare school en is reeds enkele jaren als docent Duits verbonden aan de volksuniversiteit. Ook heeft ze haar eigen bedrijf voor taaltrainingen en vertalen.