Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL1085W

Chinees 1/A1

Chinees 1/A1
Cursuscode: TAL1085W

Voor deze cursus hoef je geen voorkennis van de Chinese taal te hebben. Het accent ligt op het spreken en luisteren, zodat je de noodzakelijke vaardigheden voor simpele dagelijkse conversatie verwerft. De spreekvaardigheid wordt aangevuld met de noodzakelijke grammaticale kennis. Ook wordt het gebruik van de verschillende schriften geïntroduceerd. In het begin wordt de cursus in het Nederlands gegeven maar in toenemende mate wordt overgeschakeld naar het Chinees. Ook de Chinese cultuur komt in de cursus aan bod. Je leert Chinees door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn waardoor je jouw vaardigheid in het Chinees al snel ziet groeien. 

In deze cursus wordt naar Europees Referentiekader niveau A1 toegewerkt. Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

Dinsdag 8 oktober 2019
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:50 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 250,00 plus € 10,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les. Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. Drs. B. (Bingyi) Zhao
Boeken: Chinees in Tien verdiepingen 1, Chinees in Tien verdiepingen 2 (klik hier voor meer informatie)

Mee te brengen door de cursist: pen, papier en cursusboeken. De materiaalkosten (voor oefeningenboekje en kranten) bedragen 10 euro. Deze betaalt u (graag gepast) in de eerste les aan de docent.

18:50 - 20:20
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
Drs. B. (Bingyi) Zhao
Drs. B. (Bingyi) Zhao
Bingyi Zhao heeft Bedrijfscommunicatie aan Radboud Universiteit Nijmegen gestudeerd. Zij is werkzaam geweest als o.a. project manager bij diverse Nederlandse bedrijven die betrekking hebben met China. Bingyi beoefent al vele jaren de Chinese schilderkunst en is de oprichter van Chinese schilder en kalligrafie club MOJI.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.