Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL0574W

Chinees 1/A1

Chinees 1/A1
Cursuscode: TAL0574W

Voor deze cursus hoef je geen voorkennis van de Chinese taal te hebben. Het accent ligt op het spreken en luisteren, zodat je de noodzakelijke vaardigheden voor simpele dagelijkse conversatie verwerft. De spreekvaardigheid wordt aangevuld met de noodzakelijke grammaticale kennis. Ook wordt het gebruik van de verschillende schriften geïntroduceerd. In het begin wordt de cursus in het Nederlands gegeven maar in toenemende mate wordt overgeschakeld naar het Chinees. Ook de Chinese cultuur komt in de cursus aan bod. Je leert Chinees door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn waardoor je jouw vaardigheid in het Chinees al snel ziet groeien. 

In deze cursus wordt naar Europees Referentiekader niveau A1 toegewerkt. Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

Dinsdag 18 september 2018
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 230,00 plus € 10,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les. Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. Drs. B. (Bingyi) Zhao
Boeken: Chinees in Tien verdiepingen 1, Chinees in Tien verdiepingen 2 (klik hier voor meer informatie)
Mee te brengen door de cursist: pen, papier en cursusboeken. De materiaalkosten (voor oefeningenboekje en kranten) bedragen 10 euro. Deze betaalt u (graag gepast) in de eerste les aan de docent.
19:30 - 21:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adres gegevens)
Drs. B. (Bingyi) Zhao
Drs. B. (Bingyi) Zhao
Bingyi Zhao heeft Bedrijfscommunicatie aan de Radboud Universiteit Nijmegen gestudeerd. Zij is werkzaam geweest als o.a. projectmanager bij diverse Nederlandse bedrijven die betrekkingen hebben met China. Bingyi werkt graag aan haar kunsttentoonstelling met Chinese schildering en kalligrafie in Utrecht. Daarnaast geeft ze les over de Chinese taal en cultuur.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.