Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL1616W

Arabisch 1

Arabisch 1
Cursuscode: TAL1616W

Tijdens de cursus Arabisch niveau 1 maak je kennis met de officiële taal van de Arabische wereld; het Modern Standaard Arabisch (MSA). Je maakt kennis met het Arabische schrift. Van losse letters leer je hoe woorden gemaakt kunnen worden en op deze manier oefen je constant het schrift. Van losse woorden ga je nominale zinnen leren. Zinnen zonder het werkwoord “zijn” in de tegenwoordige tijd. Tegelijkertijd ben je dan in staat om eenvoudige gesprekken te voeren; je voorstellen bijvoorbeeld.
Je leert ook de belangrijke basiswerkwoorden en hoe je je kunt uitdrukken in verschillende situaties. Je leert informatie te geven en te vragen over onderwerpen als: naam, beroep, woonplaats, werk, hobby, enz. Daarnaast leer je wat je kunt zeggen in een restaurant of een café en je leert de verschillende manieren van groeten en afscheid nemen.

العربية

Maandag 5 oktober 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:50 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 270,00
Dhr. S. (Sabry) Emam
Boek: Mastering Arabic (klik hier voor meer informatie)

Mee te brengen door de cursist: cursusboek(en), pen en notitieblok en evt. woordenboek.


Wij adviseren je boeken te bestellen als zeker is dat de cursus definitief doorgaat.

18:50 - 20:20
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
S. (Sabry) Emam
S. (Sabry) Emam
Sabry Emam heeft Arabische taal en letterkunde gestudeerd aan de universiteit van Caïro, daarnaast heeft hij een master Arabische taal, cultuur en geschiedenis aan de universisteit van Utrecht. Van 1996 tot 2000 was hij verbonden als docent Arabisch aan de universiteit van Utrecht. Sinds 2016 is hij verbonden aan de Volksuniversiteit Utrecht als docent Arabisch.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.